Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cosmin Contra nu are probleme doar cu Gabi Tamas, ci si cu JUSTITIA: Cer ca antrenorul nationalei sa

B1 B1,
Cosmin Contra nu are probleme doar cu Gabi Tamas, ci si cu JUSTITIA: Cer ca antrenorul nationalei sa

Cosmin Contra nu are probleme doar cu Gabi Tamas, cel care l-a lasat in 10 la meciul contra Serbiei, ci si cu justitia. Antrenorul tricolorilor are un dosar deschis la Tribunalul Timis, iar procurorii solicita. continuă pe B1

SOC la nationala Romaniei: Cosmin Contra a ajuns pe PATUL de SPITAL! Mesajul care i-a iNGROZIT pe fani: imi pare rau ca... (FOTO)

Cosmin Contra, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a fost operat la piciorul stang marti, la Madrid. Tehnicianul, in varsta de 42 de ani, suferise o ruptura la tendonul lui Ahile, la.

Cosmin Contra: Sunt greseli de arbitraj care ma fac sa cred ca arbitrul a prins o zi foarte slaba.Daca a fost 11 metri, eliminare sigur nu a fost

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, duminica, dupa remiza din meciul cu Serbia, scor 0-0, ca il bucura acest rezultat, in contextul in care echipa a jucat o repriza cu un om in minus.

Cosmin Contra, criticat dur de Basarab Panduru: El nu intelege sistemul

Romania a scos un 0-0 muncit cu Serbia in Liga Natiunilor. Gabriel Tamas s-a intrecut in gafe, a fost eliminat si a provocat un penalty ratat de oaspeti.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )