Libnet.ro
UNICEF

20:45

Solidaritate TOTALA cu Gabi Tamas la Hapoel! Jucatorii au purtat tricouri cu numele sau, iar ULTRASII i-a facut SURPRIZA SERII chiar in fata casei (VIDEO)

B1 B1,
Solidaritate TOTALA cu Gabi Tamas la Hapoel! Jucatorii au purtat tricouri cu numele sau, iar ULTRASII i-a facut SURPRIZA SERII chiar in fata casei (VIDEO)

S-ar parea ca Gabi Tamas 35 de ani) este chiar iubit la Hapeol Haifa! Ultrasii israelieni i-au facut surpriza serii si l-au asteptat cu bratele deschise in fata casei, imediat ce fostul international roman. continuă pe B1

Gabi Tamas va fi judecat azi, dupa 6 nopti in custodia politiei

Gabi Tamas, fundasul de 35 de ani al celor de la Hapoel Haifa, va fi judecat la Petah Tikva, in Israel, pentru condus in stare de ebrietate si depasirea vitezei legale. Gabi Tamas a petrecut 6 nopti in custo.

Dupa 7 nopti petrecute dupa gratii, Gabi Tamas a fost eliberat din arest. Conditii dure pentru punerea in libertate

Fundasul de 35 de ani al lui Hapoel Haifa, Gabi Tamas, a fost eliberat, luni, din arestul politiei, dupa ce Tribunalul Regional din orasul Lod a respins cererea procurorilor de prelungire a retinerii.

Gabi Tamas a primit VERDICTUL: Decizie de ULTIMA ORA luata de judecatori in cazul fundasului roman

Gabi Tamas 35 de ani), fundasul lui Hapoel Haifa, va fi eliberat, luni seara, din arestul politiei, dupa ce Tribunalul Regional din orasul israelian Lod a respins cererea procurorilor, potrivit gsp. ro. Chiar.

VIDEO Fanii lui Hapoel Haifa si-au aratat sustinerea fata de Gabi Tamas - Spectacol pirotehnic in fata locuintei romanului

Fanii echipei Hapoel Haifa au dat un adevarat spectacol pirotehnic in fata locuintei fundasului Gabriel Tamas, eliberat, luni, din arest, dupa sase zile de detentie, din cauza ca a condus baut la volan, informeaza presa israeliana.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )