Libnet.ro
UNICEF

14:47

MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED LIVE. ONLINE STREAM TELEKOM SPORT - VIDEO

Antena3 Antena3,
MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED LIVE. ONLINE STREAM TELEKOM SPORT - VIDEO

ONLINE STREAM Premier League - VIDEO. Etapa a 12-a din Premier League propune derby-ul orasului Manchester, dintre CITY si UNITED, LIVE VIDEO pe TELEKOM SPORT de la ora. continuă pe Antena3

BOCA JUNIORS - RIVER PLATE LIVE. ONLINE STREAM finala COPA LIBERTADORES - VIDEO

ONLINE STREAM finala COPA LIBERTADORES - VIDEO. Prima mansa din finala celei mai importante competitii intercluburi din America de Sud, Copa Libertadores, se va juca duminica intre.

AC MILAN - JUVENTUS TORINO LIVE. ONLINE STREAM DIGI TELEKOM SPORT - VIDEO

AC MILAN - JUVENTUS TORINO LIVE in SERIE A. Etapa a 12-a din Serie A propune derby-ul dintre AC MILAN si JUVENTUS TORINO, LIVE VIDEO pe DIGI SPORT si ONLINE STREAM pe DI.

DINAMO - FCSB LIVE in LIGA I. ONLINE STREAM Digi, Telekom si LOOK - VIDEO

DINAMO - FCSB LIVE in LIGA I. ONLINE STREAM Digi, Telekom si LOOK - VIDEO. Echipa de fotbal Dinamo intalneste, duminica, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Capitala, formatia FCSB, intr-o partida.

VIDEO Raheem Sterling si faultul gazonului/ Manchester City vs Sahtior Donetk 6-0

Faza zilei vine din meciul disputat de Manchester City, pe teren propriu, impotriva lui Sahtior Donetk, scor 6-0. in minutul 24, la scorul de 1-0 pentru formatia sa, Raheem Sterling a intrat in careu, a lasat defensiva Sahtiorului in urma, insa nu a trecut si de ultimul adversar: gazonul. Englezul se pregatea sa traga la poarta si s-a impiedicat singur, lovind cu piciorul in gazon. Chiar daca momentul ar fi trebuit sa ramana doar unul amuzant, acesta a avut si implicatii serioase. Arbitrul Viktor Kassai a dictat o lovitura de la 11 metri, pe care Gabriel Jesus a transformat-o in golul secund al cetatenilor.

Victorie record pentru Manchester City in Liga Campionilor. Au depasit acel 5-0 cu Steaua

Manchester City a bifat, miercuri seara, cel mai mare succes din istoria participarilor in Liga Campionilor.

Champions League: Manchester United ntoarce scorul si cstiga n ultimele minute cu Juventus, Manchester City si Real Madrid obtin victorii categorice (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc ultimele partide din etapa a patra a grupelor Champions League. Manchester United a reusit sa intoarca scorul in ultimele minute ale partidei cu Juventus, dupa ce Cristiano Ronaldo marcase un gol dintr-un sut fara preluare. in alte meciuri ale serii, Manchester City si Real Madrid au zdrobit Sahtior 6-0), respectiv Plzen 5-0).

Totul despre derby-ul orasului Manchester: City contra United

Un nou episod din derby-ul orasului Manchester se va consuma la finalul acestei saptamani intre marile rivale City si United. Partida e programata duminica de la ora 18:30.

Fierbe Manchester: City contra United, Guardioala contra Mourinho

Derby-ul orasului Manchester isi consuma, duminica, un nou episod, unul de la care fanii fotbalului din Premier League asteapta un spectacol total.

ştiri din Sport

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )