Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mihaela Buzarnescu: Nu e o presiune n plus pentru mine ca voi juca n primul meci

Hotnews Hotnews,
 Mihaela Buzarnescu: Nu e o presiune n plus pentru mine ca voi juca n primul meci

Mihaela Buzarnescu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava, ca nu e o presiune in plus faptul ca va juca in primul meci al intalnirii de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Buzarnescu o va infrunta sambata pe Karolina Pliskova, prima racheta a Cehiei. Partida va incepe la ora 14:00 si va fi transmisa in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

FedCup: Cehia vs Romnia - Balul va fi deschis de confruntarea dintre Karolina Pliskova si Mihaela Buzarnescu (Programul complet al meciurilor)

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor contand pentru disputa dintre Cehia si Romania, din sferturile FedCup 9-10 februarie). Primul meci al duelului de la Ostrava le va aduce fata in fata pe Karolina Pliskova si Mihaela Buzarnescu. Ziua de sambata va fi incheiata de confruntarea dintre Katerina Siniakova si Simona Halep. Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

Mihaela Buzarnescu increzatoare inaintea primului meci cu Cehia

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu are misiunea de a deschide, sambata, confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale la Fed Cup.

Simona Halep: Voi juca intotdeauna cu toata inima pentru tara mea

Simona Halep, locul 3 WTA, aflata la Ostrava pentru intalnirea cu Cehia, a declarat ca va evolua intotdeauna cu toata inima pentru echipa de Cupa Federatiei a Romaniei. Este a doua oara la rand cand.

Tara in care femeile de peste 30 de ani primesc zile libere in plus pentru intalniri

Daca iti doresti sa ai mai mult timp liber pentru a merge la o intalnire, trebuie sa afli ca exista doua companii care iti pot oferi opt zile in plus de concediu pentru acest lucru! Doua companii din.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )