Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Marin Cilic s-au calificat n optimi/ Khachanov, Schwartzman si Verdasco, eliminati (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Marin Cilic s-au calificat n optimi/ Khachanov, Schwartzman si Verdasco, eliminati (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal si Roger Federer au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva lui Alex De Minaur, respectiv Taylor Fritz si s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open. in aceeasi etapa a competitiei merg si Tomas Berdych, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista, Frances Tiafoe si Marin Cilic care a revenit de la 2-0 la seturi si a salvat doua mingi de meci in tiebreak-ul setului al patrulea). Au parasit turneul de la Melbourne jucatori importanti precum Karen Khachanov, Diego Schwartzman si Fernando Verdasco. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open. continuă pe Hotnews

Agassi, despre retragerea lui Murray: Este trist pentru sport Ce crede despre longevitatea lui Roger Federer

Fostul mare jucator de tenis Andre Agassi a acordat un interviu, pentru Eurosport, in care a vorbit despre cine crede ca este favorit sa castigei Australian Open, despre longevitatea lui Roger Federer si despre anuntata retragere a lui Andy Murray.

Agassi, despre retragerea lui Murray: Este trist pentru sport. Care este secretul longevitatii lui Roger Federer

Fostul mare jucator de tenis Andre Agassi a acordat un interviu, pentru Eurosport, in care a vorbit despre cine crede ca este favorit sa castigei Australian Open, despre longevitatea lui Roger Federer si despre anuntata retragere a lui Andy Murray.

Australian Open (m): Nadal, Cilic si Federer continua parcursul la Melbourne - Anderson si Monfils, eliminati n turul doi (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal favorit 2), Roger Federer 3) si Marin Cilic 6) si-au asigurat prezenta in turul al treilea al turneului Australian Open, castigand partidele disputate miercuri cu Matthew Ebden 48 ATP), Daniel Evans 189 ATP), respectiv Mackenzie McDonald 81 ATP). Ziua nu a fost insa lipsita de surprize, alti doi capi de serie de pe tabloul masculin de simplu parasind competitia: Kevin Anderon cap de serie 5) si Gael Monfils 30). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri pe tabloul masculin de simplu de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Roger Federer, Rafael Nadal, Angelique Kerber, Maria Sharapova, Petra Kvitova si Marin Cilic au castigat partidele disputate vineri la Australian Open. Caroline Wozniacki, campioana en-titre, si-a facut deja bagajele, urmand sa avem o alta regina la Melbourne in 2019. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Ziua de miercuri a adus primele confruntari din turul al doilea de la Australian Open. Rafael Nadal, Angelique Kerber, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Marin Cilic sau Frances Tiafoe sunt doar cativa dintre sportivii care i-au incantat cu evolutiile lor pe spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park.

Australian Open: Rafael Nadal, la pas n turul trei - Forehand-ul magic a revenit

Cel putin la prima vedere, Rafael Nadal ar fi trebuit sa aiba parte de un meci mai dificil impotriva lui Matthew Ebden 47 ATP), insa ibericul a avut armele necesare pentru a-si face disputa lejera. Forehand-ul lui Rafa a revenit la un nivel ridicat, topspinul ibericului invartind suficient mingea cat sa-l incomodeze suficient pe adversar. Nadal s-a impus in trei seturi scor 6-3, 6-2, 6-2) si se anunta un adversar greu de invins la aceasta editie de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, la pas n turul trei - Forehand-ul magic a revenit

Cel putin la prima vedere, Rafael Nadal ar fi trebuit sa aiba parte de un meci mai dificil impotriva lui Matthew Ebden 47 ATP), insa ibericul a avut armele necesare pentru a-si face disputa lejera. Forehand-ul lui Rafa a revenit la un nivel ridicat, topspinul ibericului invartind suficient mingea cat sa-l incomodeze pe adversar. Nadal s-a impus in trei seturi scor 6-3, 6-2, 6-2) si se anunta un adversar greu de invins la aceasta editie de la Australian Open.

VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Rafael Nadal a avut un meci mai greu decat lasa scorul sa se inteleaga 6-1, 6-2, 6-4) in fata lui Alex De Minaur, care l-a surprins pe iberic cu viteza sa Rafa a declarat ca adversarul sau este cel mai rapid jucator din circuit). in setul secund, locul 2 mondial a salvat o minge de 1-0, pasandu-l pe australian cu o lovitura de forehand din alergare, in momentul in care se afla in defensiva.

VIDEO Roger Federer, victorie n trei seturi cu Taylor Fritz - Expresul de Basel, n optimi la Australian Open

O ora si 28 de minute a stat Roger Federer pe teren vineri, elvetianul obtinand calificarea in optimile de la Australian Open dupa o victorie in trei seturi, scor 6-2, 7-5, 6-2, cu Taylor Fritz. Pentru Federer urmeaza un test important, duel cu Stefanos Tsitsipas cap de serie numarul 15 la Melbourne).

VIDEO Superstitia zilei la Australian Open - nca una marca Rafael Nadal

Cunoscut bine in circuit pentru ticurile pe care le arata in special atunci cand serveste, Rafael Nadal a mai oferit o mostra miercuri, cand se pregatea sa iasa pe Rod Laver Arena, pentru meciul cu Matthew Ebden, din turul doi de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )