Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romania a ratat a doua semifinalista la Miami Open: Niculescu si Olaru, eliminate. Cu cati bani s-au ales

Adevărul Adevărul,
Romania a ratat a doua semifinalista la Miami Open: Niculescu si Olaru, eliminate. Cu cati bani s-au ales

Daca Simona Halep a ajuns in careul de asi in proba de simplu, Monica Niculescu si partenera ei, Abigail Spears, au ratat aceasta performanta, la dublu, dupa o partida decisa in super tiebreak. Nici Raluca Olaru si colega ei, croata Darija Jurak, nu s-au descurcat mai bine. continuă pe Adevărul

Romania a ratat a doua semifinalista la Miami Open. Olaru si Niculescu au fost eliminate

Daca Simona Halep a ajuns in careul de asi in proba de simplu, Monica Niculescu si partenera ei, Abigail Spears, au ratat aceasta performanta, la dublu, dupa o partida decisa in super tiebreak. Nici Raluca Ol.

WTA Miami: Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua miercuri in sferturile probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) va evolua, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu a turneului Miami Open.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open (dupa 22:00)

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 22:00 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open (dupa 23:00). Ploaia bulverseaza programul!

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 22:00 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep a intalnit-o pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep, invinsa de Monica Niculescu la proba de dublu de la Miami Open

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si americanca Abigail Spears s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Miami Florida/SUA),.

WTA Miami: Monica Niculescu si Abigail Spears au fost eliminate in sferturile probei de dublu

Echipa Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) a fost eliminata in sferturile probei de dublu ale competitiei de la Miami, dupa ce a pierdut in fata cuplului Samantha Stosur/Shuai Zhang Australia/China), cap de serie numarul 6, scor 6-3, 4)6-7, 10-6. Partida a durat o ora si 43 de minute.

WTA Miami: Monica Niculescu, in sferturile probei de dublu dupa o revenire spectaculoasa in fata Simonei Halep

Echipa formata din Monica Niculescu si Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, dupa ce a trecut de cuplul inedit format din Simona Halep si Julia Goerges Romania/Germania), scor 1-6, 7-5, 10-8.

Simona Halep o invinge pe Venus Williams in doua seturi

Meci perfect reusit de Simona Halep, luni seara, in optimile de finala de la Miami Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )