Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a ratat a doua semifinalista la Miami Open. Olaru si Niculescu au fost eliminate

Antena3 Antena3,
Romania a ratat a doua semifinalista la Miami Open. Olaru si Niculescu au fost eliminate

Daca Simona Halep a ajuns in careul de asi in proba de simplu, Monica Niculescu si partenera ei, Abigail Spears, au ratat aceasta performanta, la dublu, dupa o partida decisa in super tiebreak. Nici Raluca Ol. continuă pe Antena3

Romania a ratat a doua semifinalista la Miami Open: Niculescu si Olaru, eliminate. Cu cati bani s-au ales

Daca Simona Halep a ajuns in careul de asi in proba de simplu, Monica Niculescu si partenera ei, Abigail Spears, au ratat aceasta performanta, la dublu, dupa o partida decisa in super tiebreak. Nici Raluca Olaru si colega ei, croata Darija Jurak, nu s-au descurcat mai bine.

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open (dupa 22:00)

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 22:00 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open (dupa 23:00). Ploaia bulverseaza programul!

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 22:00 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep a intalnit-o pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep, invinsa de Monica Niculescu la proba de dublu de la Miami Open

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si americanca Abigail Spears s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Miami Florida/SUA),.

WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak au pierdut in sferturi (6-1, 6-3 vs Victoria Azarenka si Ashleigh Barty)

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) a pierdut in sferturile probei de dublu din cadrul competitiei de la Miami in fata cuplului Victoria Azarenka/Ashleigh BartyBelarus/Australia), scor 6-1, 6-3. Partida a durat o ora.

WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak s-au calificat in sferturile probei de dublu

Echipa formata din Raluca Olaru si Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, dupa ce au invins cuplul Lara Arruabarrena/Heather Watson Spania/Marea Britanie), scor 7-5, 6-3.

Simona Halep o invinge pe Venus Williams in doua seturi

Meci perfect reusit de Simona Halep, luni seara, in optimile de finala de la Miami Open.

VIDEO Halep, recidivista: Simona isi ataca antrenorul pentru a doua oara la Miami. Iata ce i-a spus lui Cahill in 2017

Simona Halep are o problema atunci cand joaca la Miami Open! in 2017, pe langa faptul ca a pierdut duelul cu Konta in sferturi, romanca a fost la un pas de a-l pierde si pe Darren Cahill!.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )