Libnet.ro
UNICEF

22:32

VIDEO Rafael Nadal, n turul doi la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal, n turul doi la Roland Garros

Pe o arena Philippe Chatrier pe care au fost libere doar cateva scaune, Rafael Nadal a intors soarta setului trei cu Simone Bolelli partida a fost intrerupta luni la scorul de 3-0 in favoarea italianului), ibericul castigand in tiebreak mansa la 11, exact numarul de titluri la care spera sa ajunga in acest an la Paris). Debutul a fost unul dificil pentru campionul en-titre, Simone punand o presiune constanta pe un Nadal care nu se afla momentan in posesia celei mai bune variante. A fost 6-4, 6-3, 7-69), dupa o partida care a durat doua ore si 57 de minute. continuă pe Hotnews

Radu Albot a acces in turul doi la Roland Garros

Radu Albot a depasit, in premiera, o etapa la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, transmite IPN. Tenismenul moldovean a pierdut primele doua seturi 4-6, 0-6 in fata francezului Gregoire Barrere, locul 196 mondial, dar apoi a revenit senzational.

VIDEO Serena Williams, echipamentul si viteza de joc - Americanca este n turul doi la Roland Garros

Daca a fost ceva revolutionar la revenirea Serenei Williams pe Chatrier dupa o pauza de doi ani) acesta a fost echipamentul, cei de la Nike propunand pentru fostul lider mondial o varianta pe corp. Revenind la meciul in sine, disputa americancei cu Pliskova Kristyna si nu Karolina) a fost una fara un ritm grozav, cu destule erori de ambele parti si cu carente mari aratate de americanca in ceea ce priveste deplasarea capitol la care nici adversara nu a stat vreodata grozav). Dupa o ora si 45 de minute, Serena s-a impus in doua seturi, scor 7-64), 6-4, obtinand astfel biletul pentru turul al doilea.

Sorana Cirstea, invinsa in turul unu la Roland Garros dupa un meci de aproape trei ore, intrerupt si de ploaie

Sorana Cirstea a fost invinsa de Daria Gavrilova, din Australia, in turul unu la Roland Garros. A fost 4-6, 7-6, 6-3 pentru adversara Soranei.

Jelena Ostapenko (campioana en-titre), eliminata n turul nti la Roland Garros

In urma cu un an de zile Jelena Ostanko traia cel mai frumos moment al carierei cel putin de pana acum) pe Philippe Chatrier, acolo unde reusea sa revina in meciul cu Simona Halep si sa castige trofeul de la Roland Garros. Pentru letona participarea la editia din acest an a Grand Slam-ului de la Paris a insemnat disputarea unei singure partide: a fost eliminata in runda inaugurala de Kateryna Kozlova Ucraina, locul 66 WTA).

Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Copil, eliminat dupa un maraton

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, luni, calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem din calendar.

Victorie mare pentru Ana Bogdan in turul I de la Roland Garros. Urmeaza un meci de foc pentru jucatoarea noastra

Ana Bogdan a obtinut calificarea in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa un meci in trei seturi contra cehoaicei Marketa Vondrousova.

Begu revine spectaculos si se califica in turul al doilea la Roland Garros

Condusa cu 5-2 in setul decisiv, jucatoarea Irina Begu a reusit o calificare spectaculoasa in turul secund la Roland Garros, turneu de Mare Slem disputat la Paris.

Roland Garros: Meciul de debut al lui Rafael Nadal, amnat din cauza ploii

Principalul favorit al intrecerii de la Roland Garros a revenit luni pe Philippe Chatrier pentru prima data intr-un meci oficial dupa ce a cucerit in vara anului trecut La Decima. Meciul sau cu Simone Bolelli nu a apucat insa sa se termine, disputa fiind intrerupta de ploaie la scorul de 6-4, 6-3, 0-3 pentru Nadal. Se actualizeaza.

Un singur mare favorit la Roland Garros: Rafael Nadal. Spaniolul cauta al 11-lea trofeu la Paris

Pe tabloul masculin, exista un personaj dominator, Rafael Nadal, si cativa pretendenti marunti, care vor incerca sa produca o mare surpriza.

FOTOGALERIE Complexul de la Roland Garros: Explozie de culoare, o adevarata sarbatoare a tenisului

Prima zi de intreceri de pe tabloul principal a gasit un complex de la Roland Garros cu alei neincapatoare. Profitand de ziua libera duminica), spectatorii au luat cu asalt tribunele, desi pe lista celor care au evoluat nu s-au gasit nume cu mare priza la public precum Rafael Nadal, Novak Djokovic, Maria Sharapova, Serena Williams sau Simona Halep. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE din interiorul complexului de la Paris.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )