Libnet.ro
UNICEF

12:00

De ce ii e frica lui Ion Tiriac? Cel mai bogat roman dezvaluie una dintre cele mai mari temerile ale sale

Adevărul Adevărul,
De ce ii e frica lui Ion Tiriac? Cel mai bogat roman dezvaluie una dintre cele mai mari temerile ale sale

Ion Tiriac a implinit anul acesta 80 de ani si este socotit cel mai bogat roman, avand o avere estimata la peste un miliard de dolari. continuă pe Adevărul

Digisport: Ar fi lovitura anului in Romania! Unde ar putea investi Ion Tiriac. Surpriza totala

Ionut Negoita chiar este pregatit sa renunte la pachetul de actiuni de la Dinamo, iar omul de afaceri a dezvaluit o varianta spectaculoasa pentru fanii din Stefan cel Mare. Acesta vrea sa ii cedeze gratis actiunile miliardarului Ion Tiriac.

Cum a aparut Ion Tiriac la plaja. Palarie cu fundita, slapi neon, bermude cu model

Dupa victoria istorica de la Wimbledon a Simonei Halep, Ion Tiriac s-a relaxat in sfarsit. Vedeta a dat fuga la mare, dar nu mica a fost mirarea in privinta celor ce il insoteau. Ion Tiriac, aparitie la plaja Emotiile pentru Ion Tiriac s-au terminat odata cu turneul londonez si festivitatea organizata la Bucuresti in cinstea .

Peluza Catalin Hildan, scrisoare deschisa catre Ion Tiriac: Dinamo are nevoie de tine. Vino acasa acum, cand cainii sunt fara stapan

Peluza Catalin Hildan, nucleul care aduna la un loc cea mai mare masa a fanilor dinamovisti, a lansat un apel catre Ion Tiriac, pe care-l cheama sa finanteze Dinamo Bucuresti si sa salveze cea mai titrata.

Ion Tiriac, surprins cu o bruneta tanara pe Litoral

Ion Tiriac a fost surprins in compania unei frumoase brunete pe Litoral. Miliardarul, in varsta de 80 de ani, a optat tot pentru Mamaia in locul destinatiilor exotice. Doi bodyguarzi si soferul l-au.

Ion Tiriac, in compania unei brunete super sexy, pe litoral! (FOTO)

Aparitie de senzatie pe litoral. Desi are miliarde in cont, Ion Tiriac prefera sa-si petreaca verile pe litoralul romanesc. Magnatul a fost susprins la Mamaia zilele trecute. Nu singur, ci, asa cum ne-a.

HALUCINANT! Cum a aparut Ion Tiriac LA PLAJA: Palarie cu fundita, slapi neon, bermude cu model si... (FOTO)

Emotiile pentru Ion Tiriac s-au terminat odata cu turneul londonez si festivitatea organizata la Bucuresti in cinstea Simonei Halep. Jurnalistii de laclick. rol-au surprins in timp ce acesta a plecat.

Plan maret pentru Ion Tiriac. Cum vrea presedintele FRT sa revigoreze tenisul din Romania

Ion Tiriac, proaspat ale in functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, a conturat un plan grandios, pe care il va demara cat de curand.

Ion Tiriac: Nastase, Halep si Nadia se nasc la cateva zeci de ani, dar nu poti a traiesti din exceptii

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat, duminica seara, ca Romania trebuie sa investeasca in copii si juniori pentru ca sportivi mari precum Ilie Nastase, Simona Halep si Nadia Comaneci se nasc la cateva zeci de ani, iar sportul romanesc nu poate trai doar din exceptii.

Presedintele FRT anunta investitii majore. Ion Tiriac: Nastase, Halep, Nadia se nasc la cateva zeci de ani. Nu poti sa traiesti numai din exceptii

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a declarat, duminica seara, ca sportivi mari, precum Ilie Nastase, Simona Halep si Nadia Comaneci se nasc la cateva zeci de ani, iar sportul romanesc nu.

Principalul exponat al Muzeului Antipa, protejat printr-un sistem de izolare seismica, implementat iN PREMIERA in Europa: Cel mai mare risc pentru patrimoniul cultural al Romaniei, dupa greselile omenesti, este producerea unui cutremur major

Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa isi va proteja cel mai important exponat, scheletul de Deinotherium gigantissimum, printr-un sistem de izolare seismica implementat cu ajutorul unor specialsti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )