Libnet.ro
UNICEF

19:30

Halep, dezvaluire despre omul care a inspirat-o cel mai mult: Sunt incantata cand vine la meciurile mele

Adevărul Adevărul,
Halep, dezvaluire despre omul care a inspirat-o cel mai mult: Sunt incantata cand vine la meciurile mele

Simona Halep 4 WTA) e ajutata din umbra de Ion Tiriac, insa, surprinzator, s-a referit la altcineva cand a fost intrebata despre omul care a inspirat-o cel mai mult in drumul ei spre succes. continuă pe Adevărul

Digisport: Simona Halep US Open |Dezvaluirea Simonei despre persoana care o inspira cel mai mult: Acum suntem prietene!

Simona Halep a dezvaluit inainte de US Open ca Nadia Comaneci a fost intotdeauna sursa sa de inspiratie si e nerabdatoare sa o reintalneasca pe zeita de la Montreal.

Dupa 60 de ani de casatorie, a facut cel mai frumos gest pentru sotia lui: despre ce este vorba

Intr-o lume in care divorturile au devenit mai comune ca niciodata, cand vezi un cuplu care se mandreste cu peste 60 de ani de casnicie, vrei cu siguranta sa le afli povestea si, mai ales, secretul. Domnul si doamna Kuroki locuiesc in Japonia si s-au casatorit in 1956. inca de tineri, si-au facut planuri pentru .

Roger Federer: Stefan Edberg m-a influentat cel mai mult

Roger Federer 3 ATP) a declarat ca cel care l-a influentat cel mai mult in cariera sa este Stefan Edberg. De asemenea, elvetianul a vorbit si despre visurile sale din copilarie.

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: Cele mai spectaculoase numere vor avea loc in amurg!

Sunt in toi pregatirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitala. Mai sunt doua zile pana la BIAS 2019, iar Pilotii Aeroclubului Roman repeta cele mai dificile exercitii. Aeroportul Baneasa este locul.

Vouchere de vacanta, in mediul privat. Ce prevede cel mai curajos proiect de lege sustinut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat oficial prevederile celui mai curajos proiect de lege. Este vorba despre vouchere de vacanta pentru mediul privat. Ce prevede noul proiect si de ce va avea un impact major? Iata declaratiile presedintelui Partidului National Liberal! Ludovic Orban anunta un nou proiect de lege: vochere de vacanta, in mediul privat Presedintele Partidului .

BIAS 2019. A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului

A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului. Va fi spectacol pe cerul Capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de.

Cum a reusit Ludovic Orban, presedintele PNL, sa fie cel mai penibil om de pe internet. Stilul lui de dans a devenit un curent urban

Ludovic Orban face senzatie pe internet. Presedintele PNL nu a devenit viral pentru actiunile sale politice, ci pentru stilul sau de dans. Cum a reusit Ludovic Orban, presedintele PNL, sa fie cel mai penibil om de pe internet A venit, a dansat sia devenit viral. Ce sa mai? Ludovic place la public. Filmuletele in care .

Cum arata cel mai mare yacht din lume, construit la Tulcea, pentru jumatate de miliard de dolari (FOTO, VIDEO)

Cel mai mare yacht construit vreodata a fost lansat la apa din santierul naval din Tulcea, a anuntat organizatia REV Ocean. Denumit tot REV Ocean, vasul a fost construit timp de trei ani, are o lungime.

HOROSCOP. Cu ce animal te asemeni cel mai mult, in functie de zodie

HOROSCOP Iata cu ce animal se aseamana cel mai mult fiecare zodie in parte. Tigru- inteligent, puternic, maiestuos HOROSCOP TAUR. Panda- lenes, adorabil, pufos HOROSCOP GEMENI.

Cel mai mare yacht din lume a fost construit in Romania. Cine a platit pentru el?

Cel mai mare yacht din lume are o lungime de 183 de metri si se numeste REV Ocean. Nu e chiar visul nebun al vreunui miliardar pentru a da petreceri pe el. E visul unui miliardar, dar scopul e ceva.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )