Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ion Tiriac, acid fata de vizita Simonei Halep in Parlament: A fost o slugarnicie

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac, acid fata de vizita Simonei Halep in Parlament: A fost o slugarnicie

Presedintele Federatiei Romane de Tenis,Ion Tiriac, a catalogat vizita pe care Simona Halep a facut-o in Parlamentul Romaniei drept o slugarnicie. continuă pe Adevărul

Ion Tiriac, comentariu dur la adresa Simonei Halep: A fost o slugarnicie

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a catalogat vizita pe care Simona Halep a facut-o in Parlamentul Romaniei drept o slugarnicie.

Cine este Elena Rybakina, adversara Simonei Halep din finala turneului de la Dubai. Este un real pericol pentru romanca

Simona Halep a facut precizari despre calificarea in finala turneului de la Dubai, dupa ce a avut parte de o victorie zdrobitoare in fata americancei Jennifer Brady. Mai mult decat atat, sportiva romanca a spus ca a facut cel mai bun meci al saptamaniii, comentand si finala cu Elena Rybakina. Cine este Elena Rybakina, adversara .

CTP, explicatie fabuloasa despre jocul Simonei Halep in finala de la Dubai

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa ce Simona Halep a terminat finala de la Dubai. Aceasta a jucat astazi impotriva Elenei Rybakina, locul 19 in clasamentul WTA, pe care a invins-o cu 3-6, 6-3, 7-6. CTP, explicatie fabuloasa despre jocul Simonei Halep in finala de la Dubai Simona s-a intalnit o singura data in circuitul .

Prima reactie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai. Cum explica victoria

Simona Halep a jucat, astazi, impotriva Elenei Rybakina finala turneului WTA Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei, cu multa presiune pusa pe jocul sportive romance si cu multe erori de joc din partea Simonei. Prima declaratie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai Simona a avut in primul set, in al .

Ce reactie au organizatorii de la Dubai, dupa ce au aflat declaratiile Simonei Halep despre calificarea in semifinale

Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta jucatoare de top in sferturile de finala ale turneului WTA Dubai, este vorba de Aryna Sabalenka. Ce reactie au organizatorii de la Dubai, dupa ce au aflat declaratiile Simonei Halep despre calificarea in semifinale Simona s-a impus cu 3-6, 6-2, .

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: A castigat acest meci la sacrificiu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria Simonei Halep din finala turneului de la Dubai.

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Aryna Sabalenka

Simona Halep, 1,68 metri inaltime, si-a permis sa glumeasca dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei Arina Sabalenka, 1,82 metri inaltime, spunand ca adversara este doar un pic mai inalta decat ea.

Ilie Nastase a dezvaluit unul dintre secretele lui Ion Tiriac. Cum este poreclit celebrul miliardar

Fostul campion Ilie Nastase a facut dezvaluiri ineditse despre milionarul Ion Tiariac la emisiunea Prietenii lui Ovidiu. in premiera acesta a spus cum l-au poreclit copiii sai pe cel mai bogat.

WTA Dubai: Programul zilei de joi - Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Aryna Sabalenka

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de joi, una in care Simona Halep va evolua in sferturile competitiei de categorie Premier. Halep vs Aryna Sabalenka va fi al patrulea ultimul) meci de pe arena centrala.

Pericolul Rybakina: Adversara Simonei Halep a invins marile favorite la Dubai si are un sezon fantastic

Simona Halep a castigat ultimul titlu WTA la 13 iulie 2019, la Wimbledon, cand a spulberat-o pe Serena Williams. Sambata, romanca are ocazia de a cuceri trofeul WTA cu numarul 20.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )