Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ion Tiriac dezvaluie cum a ajuns Simona Halep la titlul de la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Ion Tiriac dezvaluie cum a ajuns Simona Halep la titlul de la Wimbledon

Mentorul Simonei Halep, fostul mare tenismen Ion Tiriac a vorbit la microfonul Eurosport despre victoria fabuloasa a Simonei Halep in turneul de la Wimbledon. continuă pe Online Sport

Ion Tiriac, dezvaluiri din echipa Simonei Halep: Primeste in continuare unele sfaturi de la Darren Cahill

Pana la drumul spre semifinalele de la Wimbledon, Simona Halep a invins-o, printre altele, pe marea speranta Cori Gauff. Desi s-a impus fara mari batai de cap, Simona a fost nemultumita la finalul disputei si s-a dus imediat sa exerseze serviciul. Dezvaluirea a fost facuta de Ion Tiriac, omul de afaceri mai precizand ca fostul lider mondial mai primeste unele sfaturi de la Darren Cahill, australianul fiind prezent la Londra in calitate de comentator tv.

FOTO Simona Halep, titlul de la Wimbledon si ce scrie presa mondiala despre acest succes incredibil: Serena se prabuseste in finala, coroana este a Simonei

Victoria Simonei Halep de la Wimbledon a atras atentia in toate colturile lumii, cele mai importante publicatii relatand pe larg despre finala pe care jucatoarea noastra a castigat-o de-o maniera categorica in fata Serenei Williams 6-2, 6-2, dupa 55 de minute).

Ion Tiriac, declaratie-surpriza dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca nu face asta!

Simona Halep a castigat titlul la Wimbledon, l-a facut fericit si pe Ion Tiriac, dar omul de afaceri mai are asteptari de la ea. ,Are un talent iesit din comun. Reverul cu doua maini in lungul.

Ion Tiriac: Simona a jucat fix ce trebuia sa joace. Cred ca performanta ei va aduce la tenis inca 10 mii de copii

Ion Tiriac a declarat, sambata, la Eurosport, ca Simona Halep isi foloseste mai mult in ultimul timp calitatile, subliniind ca aceasta este destul de rapida, dar inca nu se deplaseaza destul de bine. Cred ca performanta ei va aduce la tenis inca 10. 000 de copii, a mai spus fostul jucator.

Tiriac: Simona Halep foloseste mai mult in ultimul timp propriile arme

Ion Tiriac a declarat, sambata, la Eurosport, ca Simona Halep isi foloseste mai mult in ultimul timp.

Ion Tiriac, invatat bune maniere in direct la Eurosport

Ion Tiriac a intrat in direct dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon si a traitun moment neasteptat, fosta jucatoare actualmente prezentatoare la Eurosport Barbara Schett dand dovada de un tupeu fantastic silipsa de educatie.

Eurosport: Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams

Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams, a titrat editia online in limba franceza a canalului Eurosport. Titlul face referire la trofeul de Grand Slam cu numarul 24 pe care Serena Williams il poate cuceri, sambata, in finala de la Wimbledon, in care o va intalni pe Simona Halep. O victorie a americancei ar face-o pe aceasta sa egaleze numarul de Grand Slam-uri castigate de legendara Margaret Court, care detine recordul.

Simona Halep S-A CALIFICAT pentru PRIMA DATA in FINALA de la Wimbledon! A fost cel mai bun meci pe iarba, din cariera!

Simona Halep 7 WTA) a ajuns, joi, in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in sferturi dejucatoarea ucraeniana,Elina Svitolina 8 WTA) cu 6-1 si 6-3. Anterior, Simona Halep a trecut.

Ion Tiriac, iesire virulenta: As rupe masa aia la sedinta de Guvern

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a comentat in termeni foarte duri situatia din sportul romanesc din prezent, aratand ca a spus inca din 2000 ca daca nu investim in sport atunci vom.

Ion Tiriac, mesaj dur pentru guvernanti: As rupe masa aia in sedinta de Guvern!

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat, intr-un interviu acordat Prosport. ro, ca bugetul pentru sport reprezinta rusinea Romaniei, in conditiile in care este infim in comparatie cu.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )