Libnet.ro
UNICEF

13:16

LEquipe: Top 20 cei mai influenti oameni din tenis - Pe ce locuri se afla Darren Cahill si Ion Tiriac

Hotnews Hotnews,
 LEquipe: Top 20 cei mai influenti oameni din tenis - Pe ce locuri se afla Darren Cahill si Ion Tiriac

Jurnalistii de la LEquipe au realizat un TOP 20 al celor mai influenti oameni din tenisul mondial, iar printre aceste nume importante si-a facut loc si Ion Tiriac. Aflat pe locul 19, omul de afaceri roman este patronul turneului de la Madrid Premier Mandatory la feminin, Masters la masculin). continuă pe Hotnews

Cei mai bogati oameni din lume, afectati de pandemie: cum arata noul clasament Forbes

In aceasta perioada de restriste, in timp ce numarul somerilor a explodat la nivel global, cei mai bogati oameni ai lumii nu o duc foarte rau, conform noului clasament Forbes. Ai crede ca.

Cei mai faimosi pirati din epoca de aur a jafului pe mare. Omul care i-a mancat inima unui dusman

Secolele al XVII-lea si al XVIII-lea au fost considerate epoca de aur a pirateriei. in aceasta perioada, care a coincis cu marea colonizare a continentului american, s-au remarcat o serie de pirati faimosi, ajunsi adevarate legende, subiecte de roman si productii cinematografice.

Previziune: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Data de 13 aprilie va fi ziua cu cei mai multi morti din cauza COVID-19 in Romania, arata o proiectie matematica realizata de un institut din SUA, iar 8 mai va fi prima zi fara decese.

Clasament Forbes: Magnatii din intreaga lume au devenit putin mai saraci in 2020 din cauza virusului. Bezos ramane cel mai bogat om din lume

In ciuda unui divort multimilionar, averea proprietarului Amazon, Jeff Bezos, continua sa creasca pentru al treilea an consecutiv, ajungand la 113 miliarde de dolari in active personale, ceea ce inseamna o crestere de un miliard fata de anul trecut. O situatie complet diferita de cea a celorlalti mari bogatasi din lume care, in primul trimestru al anului 2020 au raportat un total al activelor de 8 miliarde de dolari, cu aproximativ 700 de miliarde mai putin decat in 2019, conform clasamentului Forbes.

Un nou sindrom planetar: Tot mai multi oameni sufera de insomnii si vise lucide

Pe masura ce efectele pandemiei se fac resimtite in viata de zi cu zi, si starea onirica a umanitatii sufera mutatii consistente. Tot mai multi oameni raporteaza insomnii si vise mai intense decat in.

Coronavirus: Mafia ii ajuta din interes pe cei mai saraci in Italia, avertizeaza un expert

Organizatiile criminale din Italia distribuie produse alimentare si contribuie la acordarea de imprumuturi gratuite celor mai defavorizati pentru a-si atrage bunavointa, a avertizat joi jurnalistul expert in problemele mafiei Roberto Saviano, citat de AFP, scrie Agerpres. Gruparile mafiote cauta de asemenea sa acapareze afaceri aflate in dificultate, aceasta tara sperand sa primeasca finantari europene pentru a face fata crizei economice, a adaugat autorul volumului Gomorra despre Camorra, mafia napolitana.

Aprope 100 de oameni din Suceava, plecati pe aeroportul din Iasi pentru a merge la munca in strainatate

Aproape 100 de oameni din judetul Suceavaau plecat in aceasta dimneata din localitatea Casvana spre aeroportul din Iasi.

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Ionel Arsene: Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19

Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19, anunta deputatul PSD Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook.

LA CEL MAI REDUS NIVEL DIN ULTIMII PATRU ANI Exxon Mobil isi reduce cheltuielile cu 30%, in contextul pandemiei

Grupul petrolier american Exxon Mobil, prezent si in Romania, isi reduce cu 30% cheltuielile de investitii, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, si amana proiecte majore, deoarece pandemia de coronavirus COVID-19) a afectat cererea de energie, iar pretul titeiului a scazut semnificativ, transmit agentiile straine, conform Agerpres.

ştiri din Sport

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )