Libnet.ro
UNICEF

18:45

Peluza Catalin Hildan, scrisoare deschisa catre Ion Tiriac: Dinamo are nevoie de tine. Vino acasa acum, cand cainii sunt fara stapan

B1 B1,
Peluza Catalin Hildan, scrisoare deschisa catre Ion Tiriac: Dinamo are nevoie de tine. Vino acasa acum, cand cainii sunt fara stapan

Peluza Catalin Hildan, nucleul care aduna la un loc cea mai mare masa a fanilor dinamovisti, a lansat un apel catre Ion Tiriac, pe care-l cheama sa finanteze Dinamo Bucuresti si sa salveze cea mai titrata. continuă pe B1

Ion Tiriac: Nastase, Halep si Nadia se nasc la cateva zeci de ani, dar nu poti a traiesti din exceptii

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat, duminica seara, ca Romania trebuie sa investeasca in copii si juniori pentru ca sportivi mari precum Ilie Nastase, Simona Halep si Nadia Comaneci se nasc la cateva zeci de ani, iar sportul romanesc nu poate trai doar din exceptii.

Presedintele FRT anunta investitii majore. Ion Tiriac: Nastase, Halep, Nadia se nasc la cateva zeci de ani. Nu poti sa traiesti numai din exceptii

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a declarat, duminica seara, ca sportivi mari, precum Ilie Nastase, Simona Halep si Nadia Comaneci se nasc la cateva zeci de ani, iar sportul romanesc nu.

Digisport: Ar fi lovitura anului in Romania! Unde ar putea investi Ion Tiriac. Surpriza totala

Ionut Negoita chiar este pregatit sa renunte la pachetul de actiuni de la Dinamo, iar omul de afaceri a dezvaluit o varianta spectaculoasa pentru fanii din Stefan cel Mare. Acesta vrea sa ii cedeze gratis actiunile miliardarului Ion Tiriac.

Digi24: Gabriela Firea a spus totul: Ion Tiriac m-a sunat! Ce s-a intamplat, in spatele cortinei, inaintea evenimentului de pe Arena Nationala

Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon. Pe Arena Nationala, peste 25. 000 de oameni au aplaudat-o in picioare pe campioana noastra, care a patruns pe gazon alaturi de Ion Tiriac.

DigiSport: Ion Tiriac a ajuns la tribunal, la o zi dupa festivitatea de pe Arena Nationala. Agresivitatea lui este incredibila!

Prezent ieri la festivitatea de pe Arena Nationala, unde Simona Halep a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon, Ion Tiriac 80 de ani) a ajuns azi la tribunal.

Alegerile de la FR Tenis au fost contestate Ion Tiriac: Credeti ca ma intereseaza unul din Congo?

Ion Tiriac, ales presedinte al Federatiei Romane de Tenis, a ajuns, joi, in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, dupa ce unul dintre candidatii la sefia Federatiei, Marius Vecerdea, a contestat alegerile de la Federatia Romana de Tenis.

Gabriela Firea: Ion Tiriac m-a invitat, ieri, pe Arena Nationala. I-am spus ca mai e de asteptat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, la Marius Tuca Show, ca presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a invitat-o miercuri pe Arena Nationala, la evenimentul pentru celebrarea titlului de la Wimbledon obtinut de Simona Halep, dar ca a refuzat.

Ion Tiriac, chemat in instanta de finul lui Klaus Iohannis

Ion Tiriac a ajuns in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, dupa ce finul lui Klaus iohannis, Marius Vecerdea, a contestat alegerile de la Federatia Romana de Tenis. Suparat ca a pierdut.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )