Libnet.ro
UNICEF

16:15

PRIMELE IMAGINI cu Simona Halep in Romania, dupa triumful de la Wimbledon! Campioana noastra, intampinata pe aeroportul Otopeni de Ion Tiriac (VIDEO)

B1 B1,
PRIMELE IMAGINI cu Simona Halep in Romania, dupa triumful de la Wimbledon! Campioana noastra, intampinata pe aeroportul Otopeni de Ion Tiriac (VIDEO)

Simona Halep s-a intors in Romania, dupa triumful de la Wimbledon. Avionul cu campioana noastra a aterizat pe aeroportul Otopeni luni, in jurul orei 17. continuă pe B1

VIDEO Simona Halep, dupa triumful de la Wimbledon: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon. Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

Simona Halep va prezenta miercuri trofeul de la Wimbledon, pe Arena Nationala

Federatia Romana de Tenis a anuntat ca Simona Halep va prezenta publicului din Romania trofeul cucerit sambata la Wimbledon, in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Capitalei pe Arena Nationala, miercuri, 17 iulie, incepand cu ora 19:00.

VIDEO Raspuns genial dat de Simona Halep, in direct, la studioul de televiziune de la Wimbledon

Simona Halep este noua regina a Wimbledonului, turneu pe care l-a castigat in premiera, dupa o finala fabuloasa cu Serena Williams.

Simona Halep, a cincea jucatoare din istorie in topul castigurilor financiare: La ce suma a ajuns dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep are, in acest moment, 19 trofee WTA si 17 finale pierdute, fiind printre cele mai bune sportive care au activat vreodata in circuitul feminin. Simona Halep a obtinut, la Wimbledon, cel mai prestigios.

Novak Djokovic s-a calificat la Turneul Campionilor, dupa triumful de la Wimbledon

ATP a anuntat, duminica seara, ca tenismenul sarb Novak Djokovic s-a calificat la Turneul Campionilor dupa succesul obtinut la Wimbledon.

VIDEO Ce i-a spus Kate Middleton Simonei Halep cand a intalnit-o la vestiare, dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon si a intrat in istoria selecta a sportivilor care au triumfat pe iarba londoneza.

Halep, a 5-a jucatoare din istorie in topul castigurilor financiare: La ce suma a ajuns dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep are, in acest moment, 19 trofee WTA si 17 finale pierdute, fiind printre cele mai bune sportive care au activat vreodata in circuitul feminin.

Cu ce suma reala de bani ramane Simona Halep dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep a triumfat duminica la turneul de la Wimbledon si, pe langa mult ravnitul trofeu, va primi si un cec baban, de 2,6 milioane de euro.

Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului romanesc

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a facut istorie in finala de la Wimbledon. Constanteanca a zdrobit-o pe Serena Williams, este numita acum regine tenisului mondial si a intrat in clubul exclusivist All England Club. Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon Dupa performanta de la Wimbledon, Simona Halep .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )