Libnet.ro
UNICEF

06:30

Protocol intre Primaria Sectorului 1 si FR Tenis pentru refacerea Bazei Doherty

Hotnews Hotnews,
 Protocol intre Primaria Sectorului 1 si FR Tenis pentru refacerea Bazei Doherty

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, si presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, au semnat joi un protocol pentru refacerea Clubului Doherty, care a existat pe Cheiul Dambovitei, vizavi de cladirea care ar fi trebuit sa fie Casa Radio. continuă pe Hotnews

Baza sportiva din Parcul Operei va fi facuta pe cheltuiala Primariei Sectorului 1 pentru Federatia Romana de Tenis

Baza sportiva din Parcul Operei va fi facuta pe cheltuiala Primariei Sectorului 1 pentru Federatia Romana de Tenis, potrivit unui protocol semnat joi intre cele doua parti. Costurile se vor stabili dupa ce FRT va definitiva proiectul. Reamintim ca zilele trecute vegetatia de pe circa o treime din parc a fost defrisata, ceea ce a starnit nemultumirea mai multor cetateni.

Circulatia tramvaielor de pe Soseaua Giurgiului va fi suspendata. Primaria Sectorului 4 monteaza gazon intre sine

In perioadele 09 - 11 august si 16 - 18 august a. c. , circulatia tramvaielor de pe Soseaua Giurgiului va fi suspedata, pentru montarea gazonului intre sinele de tramvai. Una dintre cele mai importamte cai de.

Primaria cauta solutii pentru refacerea carosabilului distrus de lucrarile de modernizare la Bd. Nicolae Titulescu pana pe 9 septembrie

Modernizarea bulvardului Nicolae Titulescu este in toi. Autoritatile locale incearca sa gaseasca solutii pentru ca tronsonul de drum sa fie gata, la nivel de carosabil, pana pe 9 septembrie, la inceperea noului an scolar.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )