Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Simona Halep, despre retragere: ce isi doreste sa faca, dupa incheierea carierei

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, despre retragere: ce isi doreste sa faca, dupa incheierea carierei

Simona Halep a vorbit despre ce isi doreste sa faca, dupa retragerea din tenis, subiect abordat deseori in ultima vreme, atat de catre Darren Cahill, cat si Ion Tiriac. continuă pe Adevărul

Simona Halep i-a spus-o pe fata lui Toni Iuruc. Ce isi doreste campioana de la iubitul milionar

La 28 de ani, cu doua titluri de Grand Slam cucerite si cu milioane de euro in conturi, Simona Halep se poate declara o sportiva implinita. Totusi, campioana mai are un vis si de aceea i-a spus-o pe fata lui Toni Iuruc, iubitul milionar al constantencei. Simona Halep i-a spus-o pe fata lui Toni Iuruc.

Simona Halep, mesaj direct catre iubitul sau: Singurul vis care nu mi s-a indeplinit inca este sa ma marit

Simona Halep, numarul 2 mondial in tenis, a facut o serie de declaratii inedite despre viata de sportiva, dar si cea personala. Halep a declarat pentrutiebreak. ro ca in copilarie era atat de timida.

Ce lovitura a ajutat-o mult in cariera pe Simona Halep si care este visul inca neimplinit al campioanei de la Wimbledon

Dupa castigarea turneului de la Dubai, Simona Halep a disparut din radarul presei, iar revenirea a fost facuta pentru Tiebreak. ro. Fostul lider mondial a atins mai multe subiecte mai putin cunoscute din viata ei cum ar fi: care a fost lovitura care a ajutat-o la inceputurile carierei si care este visul inca neimplinit nu are legatura cu tenisul).

WTA: Jucatoarea perfecta in viziunea lui Mary Pierce - Simona Halep nu a fost nominalizata la vreo lovitura

Dupa ce Novak Djokovic si Rafael Nadal au prezentat propriile variante de jucator perfect din ATP, a venit randul WTA-ul sa primeasca propuneri in acest sens. Dubla castigatoare de Grand Slam, Mary Pierce a intocmit pe bucati jucatoarea ideala. Simona Halep nu face parte din preferintele campioanei franceze.

Simona Halep, in carje, imaginile care au ingrijorat toti fanii. Ce s-a intamplat cu marea noastra campioana

Numarul doi in WTA, Simona Halep a declarat forfait la turneul Indian Wells, din cauza accidentarii la talpa piciorului drept. Simona se ajuta de o carja pentru a se putea deplasa si pentru a-si proteja cat mai mult piciorul cu probleme. Accidentul din trecut care n-o mai lasa pe teren Accidentarea pe care a suferit-o .

Simona Halep s-a retras de la WTA Indian Wells

Simona Halep, locul 2 WTA, si-a anuntat retragerea de la turneul de categorie Premier Mandatory de l.

Simona Halep se retrage de la Indian Wells, turneu pe care l-a si castigat in 2015. Este prima editie pe care o rateaza in ultimul deceniu

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a anuntat ca nu va participa la editia din 2020 a turneului Premier Mandatory de la Indian Wells Cea mai titrata tenismena a Romaniei sustine ca inca nu s-a recuperat.

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells

Simona Halep a anuntat vineri seara ca s-a retras de la editia din acest an a Indian Wells, unul dintre turneele ei de casa.

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells Va lipsi si o finalista de anul trecut

Simona Halep, locul 2 WTA, si-a anuntat retragerea de la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells 11-22 martie).

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells: Accidentarea la picior imi creeaza in continuare probleme

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells din cauza unei accidentari la picior.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )