Libnet.ro
UNICEF

15:15

Euro 2020: Spania vs Romania (de la 21:45) - Doar pentru palmares

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020: Spania vs Romania (de la 21:45) - Doar pentru palmares

Dupa ce Suedia ne-a risipit orice emotii, meciul cu Spania este unul doar pentru palmares, o confruntare in care tricolorii si-ar dori sa faca o figura frumoasa. Cum in meciurile care aveau o miza reala nu si-au putut arata valoarea, baietilor lui Contra nu le ramane decat sa viseze la barajul din Liga Natiunilor. Spania vs Romania va avea loc pe Wanda Metropolitano din Madrid, va incepe la 21:45 si va fi in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Suedia (21:45) Meciul ultimei sperante

Nationala Romaniei se afla in fata celui mai important meci din preliminariile Euro 2020. Tricolorii au nevoie de o victorie cu 1-0 sau la cel putin doua goluri diferenta contra Suediei, pentru a ramane in cursa pentru calificarea la turneul final de vara viitoare. Vom incerca sa dam gol si goluri, acesta este singurul mesaj pe care il voi transmite jucatorilor, a spus Cosmin Contra, inaintea meciului de pe Arena Nationala. Partida va incepe la ora 21:45 si va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Varianta de avarie: Cehia s-a calificat la EURO 2020, iar Romania va avea si sansa barajului Ligii Natiunilor

Cehia a obtinut calificarea la Euro 2020 in detrimentul celor din Kosovo dupa victoria cu 2-1 obtinuta joi seara), iar astfel pentru Romania s-a ivit o noua sansa de a ajunge la turneul final asta daca nu vom invinge Suedia si vom remiza cu Spania). Calificarea ar putea veni prin barajul din Liga Natiunilor. Intra in material pentru a vedea toate calculele.

Asa am trait Romania - Suedia

De la 21:45 am transmis live text in aceasta pagina de la Arena Nationala meciul Romania - Suedia din preliminariile EURO 2020.

FINAL Romania vs Suedia 0-2

Calcule sunt multe inclusiv cu play-off-ul din Liga Natiunilor), insa singura varianta 100% sigura care duce la turneul final din vara anului viitor este cea in care tricolorii obtin patru puncte din ultimele doua partide din preliminariile Euro 2020: victorie cu Suedia si remiza cu Spania. Romania vs Suedia de pe Arena Nationala este in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Romania termina in genunchi preliminariile EURO 2020

Ce a inceput prost s-a terminat si mai prost pentru nationala Romaniei in preliminariile EURO 2020, turneu final la care mai putem ajunge doar printr-o minune la cum am aratat in ultimele meciuri oficiale.

SPANIA - ROMANIA LIVE VIDEO Pro TV |LIVE VIDEO online stream |protvplus.ro |youtube. Contra, 5 schimbari. Spania, cu vedetele

SPANIA - ROMANIA LIVE VIDEO Pro TV |LIVE VIDEO online stream |protvplus. ro |youtube. Cosmin Contra a efectuat 5 schimbari in primul 11 fata de meciul cu Suedia. Spaniolii nu-si odihnesc.

Asa am trait Spania - Romania

De la 21:45 am transmis live text in aceasta pagina ultimul meci al Romaniei in preliminariile EURO 2020.

Romania s-a facut de ras, dar mai are o sansa: Cum arata drumul spre Euro 2020 prin barajul Ligii Natiunilor

Ultimul meci din grupa F, cel cu Spania, la Madrid luni, ora 21. 45, Pro TV), nu mai poate schimba situatia tricolorilor. Calificarea de pe primele doua locuri s-a ratat deja, biletele fiind adjudecate de Spania si de Suedia.

Cine transmite la TV meciul Romania Suedia, in preliminariile Euro 2020

Romania Suedia, preliminarii Euro 2020, grupa F vineri, 15 noiembrie, ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarit si online in format live stream video. Tricolorii au doar varianta victoriei cu nordicii pentru a pastra sanse de calificare la .

Spania - Romania, preliminarii EURO 2020: Un numar record de romani vor sustine nationala in deplasarea de la Madrid

In ciuda ratarii calificarii directe la EURO 2020 dupa infrangerea de vineri cu Suedia, Romania va avea parte de un numar record de fani care va sustine nationala lui contra la meciul de luni seara impotriva.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )