Libnet.ro
UNICEF

13:00

Euro 2021, preliminarii: Danemarca - Romania (19:30) Un nou inceput pentru tricolorii mici - Radoi: Trebuie sa lasam deoparte ce a fost in vara

Hotnews Hotnews,
 Euro 2021, preliminarii: Danemarca - Romania (19:30) Un nou inceput pentru tricolorii mici - Radoi: Trebuie sa lasam deoparte ce a fost in vara

Dupa ce a ajuns in semifinalele Euro 2019 si si-a asigurat prezenta la JO 2020, Romania U21 incepe astazi o noua aventura. Mirel Radoi aliniaza la linia de start o noua generatie si spune ca trebuie lasat in urma ce s-a intamplat in aceasta vara, pentru ca jucatorii sa nu resimta presiunea. Primul test din preliminariile pentru Euro 2021 este reprezentat de Danemarca. Meciul se disputa pe Norjyske Arena din Aalborg si va fi transmis in direct la Pro X, de la ora 19:30. continuă pe Hotnews

CE 2021 U21, preliminarii: Danemarca vs Romania 2-1 Florinel Coman a ratat un penalti in prelungiri

Romania U21 a debutat cu o infrangere in preliminariile pentru Euro 2021. Danemarca a inceput mult mai bine partida, a deschis scorul dupa trei minute si, in ciuda ocaziilor avute de tricolori, si-a marit avantajul in repriza secunda. Florinel Coman a redus din diferenta in minutul 80, insa tot el a ratat, in minutul 90+3, penaltiul care putea sa aduca un punct elevilor lui Mirel Radoi. Danezii s-au impus cu 2-1, insa suporterii romani au facut spectacol in tribunele stadionului din Aalborg chiar si dupa fluierul final al arbitrului.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Malta (de la ora 19:00) - Victoria, obligatorie

Ajunsa pe locul patru in Grupa F, misiunea Romaniei este una clara in urmatoarele partide din cadrul preliminariilor Campionatului European: cel putin patru victorii consecutive. Primul pas: Malta. Partida de pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti incepe de la ora 19:00 si poate fi urmarita in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Debut cu stangul. Nationala U21, invinsa de Danemarca in primul meci din preliminariile EURO 2021. Florinel Coman, penalty ratat in prelungiri

Reprezentativa Under 21 a debutat cu un esec in preliminariile pentru Campionatul European din 2021, dupa ce a fost invinsa, marti, la Aalborg, cu scorul de 2-1, de selectionata similara a Danemarcei.

Asa am trait Danemarca - Romania la tineret. Debut de cosmar pentru tricolori!

Nationala de tineret a Romaniei, semifinalista la editia din acest an a Campionatului European, a inceput o noua aventura continentala de calificare la turneul final din 2021.

Euro 2020, preliminarii: Remiza intre Suedia si Norvegia, in grupa Romaniei Grecia, egal cu Liechtenstein (Rezultatele serii)

Duminica au avut loc primele partide din etapa a sasea a preliminariilor Euro 2020. in Grupa Romaniei, Suedia si Novergia au terminat la egalitate, scor 1-1 rezultat foarte bun pentru tricolori), in timp ce Spania a castigat pe teren propriu cu Insulele Feroe, scor 2-0. in Grupa J, Italia a invins-o pe Finlanda in deplasare, scor 2-1, si are punctaj maxim, iar Liechtenstein a obtinut prima remiza 1-1 cu Grecia, in deplasare).

Euro 2020, preliminarii: Rezultatele serii - Germania, invinsa de Olanda pe teren propriu (scor 4-2)

Selectionata Germaniei a fost invinsa de Olanda cu scorul de 4-2, pe teren propriu, vineri seara, in preliminariile EURO 2020 la fotbal.

Pariati pe Danemarca - Romania la tineret

Nationala de tineret a Romaniei incepe o noua campanie de calificare dupa cel mai bun rezultat din istorie. Vedeti aici cotele tricolorilor la meciul cu Danemarca de marti seara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )