Libnet.ro
UNICEF

06:15

Grupele pentru EURO 2020, trase la sorti la Bucuresti. Ce adversare ies in calea Romaniei, in cazul in care tricolorii trec cu bine de playoff Care este GRUPA DE SOC a turneului

B1 B1,
Grupele pentru EURO 2020, trase la sorti la Bucuresti. Ce adversare ies in calea Romaniei, in cazul in care tricolorii trec cu bine de playoff Care este GRUPA DE SOC a turneului

Grupele pentru EURO 2020 au fost trase la sorti, sambata, la Bucuresti. Daca va trece de playoff-ul cu Islanda si invingatoarea dintre Ungaria si Polonia, Romania va fi repartizata in Grupa C, unde isi va. continuă pe B1

Proteste ale stelistilor la tragerea la sorti pentru Euro 2020: FCSB is not Steaua!

FCSB is not Steaua! Este mesajul care a impanzit Bucurestiul inainte de tragerea la sorti pentru Euro 2020. Suporterii stelisti din Peluza Sud le-au oferit cate un pliant fiecarui membru care va participa la tragerea la sorti pentru Euro 2020, pentru a atrage atentia asupra situatiei prin care trece cel mai titrat club de fotbal .

Tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020 Olanda, Ucraina si Austria, in posibila grupa a Romaniei

Bucurestiul a gazduit, sambata, tragerea la sorti a grupelor Campionatului European din 2020. Daca va trece de barajul Ligii Natiunilor, Romania va juca in Grupa C, alaturi de Olanda, Ucraina si Austria. Grupa F, cea mai interesanta la prima vedere, le aduce impreuna pe Germania, Franta si Portugalia, iar meciul dintre Italia si Turcia va deschide turneul final.

AFP, inainte de tragerea la sorti: Romania nu este nici pregatita, nici calificata pentru Euro 2020

AFP arata intr-un material care sunt problemele cu care se confrunta Romania inaintea tragerii la sorti a grupelor Campionatului European din 2020, care va avea loc sambata: stadioanele promise nu sunt gata, nici calea ferata de la aeroportul Otopeni la Bucuresti nu este, iar echipa nu si-a asigurat participarea la turneul final.

Pregatirile Bucurestiului pentru EURO 2020, criticate in presa elevetiana: Romania, tara gazda a turneului final, nu are nici echipa calificata, iar infrastructura nu e gata

Presa elvetiana a creionat un articol destul de critic la adresa Romaniei, despre care spune ca, desi gazduieste atat tragerea la sorti pentru EURO 2020, cat si o parte din meciurile de la turneul final, nu ar.

FRF se arata depasita de situatia din Romania si propune alte stadioane pentru EURO 2020

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat ca se schimba planul de organizare pentru gazduirea unor meciuri de la EURO 2020.

Mirel Radoi, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru Euro 2020: O grupa accesibila!

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, dupa tragerea la sorti de la Romexpo, ca grupa in care ar putea juca Romania este una accesibila.

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru.

Totul despre tragerea la sorti pentru grupele EURO 2020

Pavilionul central de la Romexpo gazduieste, sambata seara, tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Unsprezece grei ai fotbalului european sunt la Bucuresti pentru tragerea la sorti a grupelor EURO 2020

Jucatori care au scris istoria recenta a fotbalului european au ajuns la Bucuresti pentru a participa, sambata seara, de la ora 19:00, la tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020. Evenimentul are loc in pavililon central de la Romexpo.

Tragerea la sorti a grupelor Euro 2020 Live Video. Nume grele din fotbalul mondial au venit la Bucuresti

Sambata, 30 noiembrie, la Bucuresti are loc tragerea la sorti a grupelor Euro 2020. Pe scena de la Romexpo vor urca nume importante din fotbalul mondial. 20 de echipe s-au calificat deja la turneul final de anul viitor, iar ultimele patru vor fi stabilite dupa meciurile din play-off-ul Ligii Natiunilor. Printre echipele care joaca baraj .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )