Libnet.ro
UNICEF

11:45

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia 1-1 Patru minute i-au despartit pe tricolori de locul secund in grupa

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia 1-1 Patru minute i-au despartit pe tricolori de locul secund in grupa

Aflata la patru minute distanta de o victorie foarte importanta si sustinuta din tribune de 30. 000 de copii, nationala Romaniei a fost egalata dupa o faza reusita de rezervele lui Lars Lagerback. Dupa o prima repriza in care Norvegia a avut posesia si un penalti ratat de Puscas, Mitrita periculos si in prima parte a jocului) a deschis scorul dupa o actiune individuala superba. La Stockholm, Spania parea sa ii ajute pe tricolori egaland-o Suedia in prelungiri scor 1-1), insa Normann i-a centrat perfect lui Sorloth si atacantul lui Trabzonspor l-a invins pe Tatarusanu cu o lovitura de cap, in minutul 90+2. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia (21:45) Meci de totul sau nimic

Nationala de fotbal a Romaniei va infrunta reprezentativa Norvegiei, de la ora 21:45, in cadrul preliminariilor pentru Euro 2020. Niciuna dintre echipe nu isi mai poate permite vreun pas gresit, astfel ca partida de pe Arena Nationala va fi una de totul sau nimic. Tricolorii ocupa locul 3 in Grupa F cu 13 puncte), in timp ce norvegienii sunt pe 4 cu 10 puncte), astfel ca victoria este obligatorie pentru a ramane cu sanse reale in lupta pentru calificarea la turneul final. Confruntarea va fi transmisa in direct pe ProTv si LiveText pe HotNews. ro.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia - Program prelungit si pe mai multe linii de transport in comun

Dupa ce a fost prelungit programul metroului bucurestean, cu ocazia meciului dintre Romania si Norvegia preliminarii Euro 2020), acelasi lucru se va intampla si cu mai multe linii de transport in comun, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti, potrivit frf. ro.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia - Program prelungit la metrou

Cu ocazia meciului dintre Romania si Norvegia, contand pentru preliminariile Euro 2020, programul metroului bucurestean va fi prelungit. Disputa de pe Arena Nationala va avea loc marti, de la ora 21:45 si face parte din Grupa F.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )