Libnet.ro
UNICEF

16:15

Spania vs Romania 5-0 Adevarata diferenta

Hotnews Hotnews,
 Spania vs Romania 5-0 Adevarata diferenta

Intr-un meci fara miza pentru tricolori, Spania a zburdat pe teren si a aratat adevarata diferenta de valoare dintre cele doua reprezentative dupa ce in tur, Romania a obtinut un 1-2 mincinos) impunandu-se cu 5-0. Echipa antrenata de Cosmin Contra a terminat pe locul 4 a fost depasita si de Norvegia) in Grupa F si poate spera doar la o schimbare miraculoasa pana la barajul din Liga Natiunilor, ultimul care poate aduce calificarea la Campionatul European din 2020. continuă pe Hotnews

Cine transmite Spania Romania si cand se joaca meciul. Care este miza spaniolilor

Cine transmite Spania Romania, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 si cand se joaca? Care este miza spaniolilor? Cine transmite Spania Romania? Cand se joaca meciul? Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, vineri, pe Arena Nationala, teren propriu, cu scorul 2-0 2-0), de Suedia, in penultima etapa a Grupei F a preliminariilor EURO 2020.

Spania - Romania, preliminarii EURO 2020: Un numar record de romani vor sustine nationala in deplasarea de la Madrid

In ciuda ratarii calificarii directe la EURO 2020 dupa infrangerea de vineri cu Suedia, Romania va avea parte de un numar record de fani care va sustine nationala lui contra la meciul de luni seara impotriva.

SPANIA - ROMANIA LIVE VIDEO Pro TV |LIVE VIDEO online stream |protvplus.ro |youtube. Contra, 5 schimbari. Spania, cu vedetele

SPANIA - ROMANIA LIVE VIDEO Pro TV |LIVE VIDEO online stream |protvplus. ro |youtube. Cosmin Contra a efectuat 5 schimbari in primul 11 fata de meciul cu Suedia. Spaniolii nu-si odihnesc.

SPANIA - ROMANIA LIVE VIDEO Pro TV |LIVE VIDEO online stream |protvplus.ro |youtube. Record de fani pentru Romania pe stadion

SPANIA - ROMANIA LIVE VIDEO Pro TV |LIVE VIDEO online stream |protvplus. ro |youtube este meciul care va consfiinti, practic, faptul ca nationala Romaniei a ratat calificarea la EURO 2020. Jucam ultima partida.

Mesajul pe care i l-a transmis Anamaria Prodan lui Cosmin Contra, la scurt timp inainte de meciul Spania-Romania. Se schimba totul

In urma meciului Cosmin Contra a decis sa ramana la conducerea echipei nationale, chair si in ciuda criticilor aduse la adresa sa. in urma celor intamplate si a criticilor aduse selectionerului echipei nationale, Anamaria Prodan ii ia apararea. Ce spune agentul FIFA? Romania Suedia s-a jucat vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe .

Spania spulbera Romania in ultimul meci al lui Contra la Nationala

SPANIA - ROMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a efectuat cinci schimbari in formula de start fata de partida cu Suedia pentru meciul cu echipa Spaniei,.

Asa am trait Spania - Romania

De la 21:45 am transmis live text in aceasta pagina ultimul meci al Romaniei in preliminariile EURO 2020.

SPANIA - ROMANIA 5-0. Nationala noastra incheie in genunchi preliminariile pentru EURO 2020

SPANIA - ROMANIAs-a incheiat 5-0 pentru iberici. Tricolorii au jucat penibil. Am incheiat in genunchi aceste preliminarii pentru EURO 2020, adica pe locul 4 in grupa. Ne mai ramane barajul de pe calea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )