Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mirel Radoi anunta o echipa ofensiva cu Anglia

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi anunta o echipa ofensiva cu Anglia

Nationala Romaniei se afla in fata celui de-al doilea test la Campionatul European de tineret din Italia si San Marino, iar selectionerul Mirel Radoi spune ca tricolorii vor aborda ofensiv partida de vineri seara cu Anglia. continuă pe Online Sport

Ce echipa va folosi Mirel Radoi azi, la debutul Romaniei la Campionatul European de tineret

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, s-a decis in privinta formulei de start pentru primul meci de la Euro 2019.

Temerile lui Mirel Radoi inaintea debutului la EURO 2019

Selectionerul Mirel Radoi anticipeaza un meci dificil contra Croatiei, marti, in deschiderea Campionatului European de tineret pentru nationala Romaniei.

Mirel Radoi, dupa victoria superba cu Croatia: Nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor, nici nu visam

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, ca nu visa ca echipa nationala de tineret a Romaniei sa se impuna cu un asemenea scor in fata Croatiei. Sincer, nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor, nici nu visam, a spus Radoi, dupa victoria cu 4-1 a tricolorilor la CE Under 21.

Selectionerul Croatiei, cuvinte de lauda pentru nationala Romaniei: Dovedise deja in calificari ca se poate bate de la egal la egal cu oricine

Nenad Gra269;an, selectionerul nationalei de tineret a Croatiei, a avut numai cuvinte de lauda pentru echipa Romaniei, dupa infrangerea suferita de elevii sai la debutul de la Euro scor 1-4). Tehnicianul croat a declarat ca formatia lui Mirel Radoi are jucatori valorosi si se poate bate de la egal la egal cu oricine, lucru demonstrat deja in calificari.

Mirel Radoi: Nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret, a declarat dupa victoria fabuloasa obtinuta contra Croatiei ca nici nu visa la un asemenea rezultat 4-1).

Mirel Radoi: Indiferent de adversar, in minutele de inceput vom ataca

Selectionerul nationalei under 21, Mirel Radoi, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca indiferent de adversar echipa sa va ataca in primele minute ale meciurilor. Radoi a mentionat ca indiferent de parcursul pe care il va avea reprezentativa de tineret la Campionatul European, el va ramane la conducerea echipei.

CE Under 21: Mirel Radoi - Ma tem ca baietii sa nu fie coplesiti de emotia unei asemenea competitii

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, luni, ca singura lui teama inaintea debutului la Campionatul European de tineret, impotriva Croatiei, este ca jucatorii sa nu fie coplesiti de importanta competitiei.

Mirel Radoi, dupa victoria cu Croatia: Nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor, nici nu visam

Selectionata de tineret a Romaniei a debutat cu o victorie la Campionatul European de fotbal Under-21 din Italia si San Marino, 4-1 2-1) cu Croatia, marti seara, in Grupa C, pe San Marino Stadium din Serravalle.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )