Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirel Radoi despre posibila grupa a Romaniei la EURO 2020: Accesibila

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi despre posibila grupa a Romaniei la EURO 2020: Accesibila

Romania a avut doi selectioneri la tragerea la sorti a grupelor turneului final al EURO 2020, desi la ora evenimentului desfasurat la Romexpo tricolorii nu sunt siguri de prezenta la Campionatului European. continuă pe Online Sport

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru.

Mirel Radoi la prezentarea oficiala: Trebuie sa mergem la EURO 2020. Argumentele noului selectioner al Romaniei

Mirel Radoi este oficial noul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Presa internationala, despre numirea lui Mirel Radoi ca selectioner al Romaniei

Vestea ca Mirel Radoia fost ales selectionerul Romaniei, marti, a avut ecou si in presa internationala, mai multe publicatii amintind schimbarea de la nationala noastra.

Mirel Radoi, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru Euro 2020: O grupa accesibila!

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, dupa tragerea la sorti de la Romexpo, ca grupa in care ar putea juca Romania este una accesibila.

Mirel Radoi, dupa tragerea la sorti: Emotiile sunt pentru martie, nu pentru grupa. Pana la urma cred ca este o grupa accesibila

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, dupa tragerea la sorti de la Romexpo, ca grupa in care ar putea juca Romania este una accesibila, insa in acest moment se gandeste doar la barajul din Liga Natiunilor.

Razvan Burleanu despre Mirel Radoi: Este antrenorul cel mai potrivit. Asteptarile presedintelui FRF de la noul selectioner

Mirel Radoi a fost prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Casa Fotbalului, in postul de selectioner al primei reprezentative a Romaniei.

Amical de lux pentru nationala Romaniei in 2020

Noul selectioner Mirel Radoi se plange ca nu vom avea posibilitatea unui amical inaintea meciului de baraj cu Islanda, dar presedintele FRF Razvan Burleanu a anuntat ca Romania va intalni una dintre fortele Europei intr-o partida inaintea Campionatului European.

Tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020 Olanda, Ucraina si Austria, in posibila grupa a Romaniei

Bucurestiul a gazduit, sambata, tragerea la sorti a grupelor Campionatului European din 2020. Daca va trece de barajul Ligii Natiunilor, Romania va juca in Grupa C, alaturi de Olanda, Ucraina si Austria. Grupa F, cea mai interesanta la prima vedere, le aduce impreuna pe Germania, Franta si Portugalia, iar meciul dintre Italia si Turcia va deschide turneul final.

Mirel Radoi, prezentat oficial drept noul selectioner al Romaniei: Am un gol in stomac

Federatia Romana de Fotbal reprezentata de presedintele Razvan Burleanu si de Mihai Stoichita) l-a prezentat oficial, miercuri, pe noul selectioner al Romaniei, Mirel Radoi. Am un gol in stomac. Toata ziua am simtit o emotie, pentru ca e cel mai inalt rang al antrenorilor din Romania, a precizat, printre altele, noul selectioner al tricolorilor.

Telekom Sport: Mirel Radoi vrea sa aduca doi jucatori straini la nationala Romaniei: imi plac si o sa vorbesc la FRF

Mirel Radoi, noul selectioner al echipei nationale, a anuntat ca vrea sa naturalizeze doi atacanti straini, scrie Telekom Sport.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )