Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nationala U21 a Romaniei se califica in semifinalele Campionatului European de fotbal

Antena3 Antena3,
Nationala U21 a Romaniei se califica in semifinalele Campionatului European de fotbal

Nationala de tineret a Romaniei U21 s-a calificat luni seara in semifinalele Campionatului European de fotbal din Italia, dupa ce a remizat, 0-0, cu Franta. in semifinale, tricolorii vor juca contra. continuă pe Antena3

Care este principalul atu al Germaniei, adversara Romaniei din semifinalele Campionatului European Under 21

Romania va intalni joi, de la ora 19. 00, Germania in semifinalele Campionatului European de fotbal, rezervat nationalelor Under 21.

Romania U21 si-a aflat adversara din semifinale, in situatia in care ne vom clasa pe cel mai bun loc 2

Romania U21 si-a aflat adversara din semifinalele Campionatului European, in situatia in care tricolorii se vor califica in penultimul act de pe cel mai bun loc 2. Spania a castigat Grupa A si ar urma sa.

CE Under 21: Cum arata calculele dupa ultimele meciuri din Grupa A - Romania va intalni Spania in semifinale, daca se califica de pe cel mai bun loc 2

Nationala Under 21 a Romaniei o va intalni pe Spania in semifinalele Campionatului European de tineret, daca se va califica in careul de asi de pe cel mai bun loc 2. Pentru a ajunge in penultimul act de pe primul loc, echipa lui Mirel Radoi nu trebuie sa piarda cu Franta si ar urma sa joace cu selectionata ce va triumfa in Grupa B.

Panzerul german merge in semifinalele EURO U21

Germania s-a calificat in semifinalele Campionatului European de fotbal Under 21 din Italia si San M.

Digisport: Adi Mutu, discurs neasteptat! L-a criticat pe unul dintre eroii Romaniei U21. in afara de el, toti au valoare

Adrian Mutu trage un semnal de alarma, inaintea meciului crucial cu Franta, care ne poate duce, in mare masura, in semifinalele Campionatului European. Mai mult, Briliantul l-a criticat pe Florin Stefan, fundasul stanga al nationalei lui Mirel Radoi.

Imaginea care face inconjurul Romaniei. Sotia lui Manea, plina de sange la meciul Franta Romania

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului European U21, dupa 0-0 cu Franta in ultimul meci din grupa C. Performanta tricolorilor a fost umbrita de un incident care s-a petrecut in tribuna la finalul partidei. Sotia fotbalistului Cristi Manea a fost batuta de un suporter roman, iar imaginea cu ea plina de sange a facut inconjurul .

Trei scenarii pentru calificarea Romaniei in semifinale

Nationala de tineret a Romaniei se afla la 90 de minute distanta de calificarea in semifinalele Campionatului European.

Primele reactii ale tricolorilor dupa ce Romania s-a calificat in semifinale la Euro U21

Romania a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul jucat impotriva Frantei, ultimul din grupa C si s-a calificat in premiera in semifinalele Campionatului European U21. Atmosfera a fost incendiara in randul tricolorilor dupa meci. Vor juca in penultimul act cu Germania, dar pana atunci vor sa se bucure de ceea ce au obtinut pana acum.

Reactia lui Dacian Ciolos, dupa calificarea Romaniei in semifinalele U21. Ce spune despre Franta, de care este foarte legat

Dacian Ciolos si-a exprimat opinia pe pagina sa de Facebook dupa ce nationala de tineret a Romaniei la Euro U21 a facut scor egal cu Franta. Este o performanta pe care fotbalul romanesc n-a mai avut-o dinainte de Revolutie si nu a scapat neobservata nici de catre politicieni. Cum a reactionat Dacian Ciolos dupa calificarea .

Selectionerul Frantei U21: Romania a marcat opt goluri in doua meciuri si am reusit sa o tinem. Ne-a pus multe probleme prin vitalitatea si energia sa

Selectionerul nationalei under 21 a Frantei, Sylvain Ripoll, a declarat dupa remiza cu Romania, scor 0-0, rezultat in urma caruia ambele echipe s-au calificat in semifinalele Campionatului European de tineret, ca la meciul de la Cesena romanii le-au pus probleme francezilor prin vitalitatea si energia lor, relateaza LEquipe.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )