Libnet.ro
UNICEF

12:15

Norvegia ataca Romania cu tot ce are mai bun: Nordicii vin la Bucuresti cu golgheterul Ligii Campionilor

Adevărul Adevărul,
Norvegia ataca Romania cu tot ce are mai bun: Nordicii vin la Bucuresti cu golgheterul Ligii Campionilor

Preliminariile Euro 2020 vor continua, in aceasta luna, cu o dubla in care tricolorii vor intalni, mai intai, Feroe in deplasare 12 octombrie), iar apoi Norvegia pe Arena Nationala 15 octombrie). continuă pe Adevărul

Teodorovici: Acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in Romania

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, la o intalnire cu investitorii din Statele Unite, ca acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in economia romaneasca .

Cel mai bun spectacol de balet clasic ajunge pe malul Borcei. Cu Romeo si Julieta se deschide proiectul 7 zile-7 arte

Cel mai bun spectacol de balet clasic ajunge luni, 30 septembrie, la Calarasi cand debuteaza proiectul 7 zile-7 arte. Tragica poveste a indragostitilor din Verona, transpusa in pasi de dans, baletul Romeo si Julieta, al Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski Constanta, pe muzica lui Serghei Prokofiev si in viziunea coregrafica a lui Horatiu Chereches, se joaca incepand cu ora 19.

Cel mai bun manager de cluster din UE este o romanca: Romania e ultima la inovare si digitalizare. Avem nevoie de educatie tehnologica din clasele primare

Romania este la coada clasamentului european privind inovarea si digitalizarea, spune clujeanca Bianca Muntean, CEO-ul Transilvania IT Cluster, care a fost aleasa, zilele trecute, managerul de cluster european al anului 2019. Romania poate face saltul de pe aceasta nefasta pozitie, spune specialista care a explicat pentru Adevarul care sunt pasii de urmat.

Ziua internationala a traducatorilor. Interviu cu Cristian Fulas: Traducerile grele ma fac un om si un scriitor mai bun

Nenumarate edituri din Romania prezinta pe site-urile lor sute de titluri din literatura lumii fara sa mentioneze nicaieri traducatorul. Dincolo de ineleganta gestului, le este oare rusine cu rezultatul muncii acestora? Au fost platiti la negru si acesti ocnasi nu trebuie identificati? De ziua internationala a traducatorilor - o incursiune in laboratorul de traducator al scriitorului Cristian Fulas, indragostit de Proust.

ULUITOR: Ce sa pui in DETERGENTUL de rufe pentru a fi MAI BUN. Este foarte ieftin si eficient!

Marele secret al gospodinelor a afost facut public! Daca vrei ca detergentul tau sa fie mai eficient, sa-ti scota toate petele de pe hainele deschise la culoare, trebuie sa adaugi aceasta solutie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 SEPTEMBRIE Turism Felix - liderul cresterilor de la BVB

Actiunile Turism Felix TUFE) au cunoscut un avans de 4,97%, in intervalul 19 - 26 septembrie, in raport cu moneda euro, urcand astfel pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )