Libnet.ro
UNICEF

05:45

ROMANIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Sansa istorica pentru tricolorii mici

Antena3 Antena3,
ROMANIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Sansa istorica pentru tricolorii mici

ROMANIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Romaniafotbalistica se afla inaintea celui mai important examen din ultimii ani. Multi ani! Calificarea in semifinalele luiEURO 2019inseamna o. continuă pe Antena3

Romania Germania 2-4 in semifinalele Euro U21. Ce urmeaza acum. VIDEO

Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21, este programata joi, 27 iunie, de la ora 19:00 Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune TVR, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile legate de meci: echipe de .

Live Stream Romania Franta la Euro U21. Suntem cu un pas in semifinale. Live Video Online

Romania Franta este ultimul meci din grupa C la Euro U21. Partida se joaca luni, 24 iunie 2019, de la ora 22:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune TVR 1. Meciul poate fi urmarit si online in format live video si text. Va vom tine la curent cu toate informatiile despre .

La ce ora incepe Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21

Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21, a fost programata joi, 27 iunie. Partida se joaca pe arena Renato DallAra din Bologna si este transmisa de TVR 1 si TVR HD. De asemenea, poate fi urmarita online, in format live video si text. Romania Germania, prima semifinala de la Euro U21 Partida .

Cine transmite la TV Romania Germania, din semifinalele Euro U21

Romania Germania este prima semifinala de la Euro U21. Tricolorii au ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce au terminat pe primul loc in grupa C. Partida se joaca joi, 27 iunie, de la ora 19:00 si este transmisa in direct la televizor, dar poate fi urmarita si online in format live text .

Primele reactii ale tricolorilor dupa ce Romania s-a calificat in semifinale la Euro U21

Romania a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul jucat impotriva Frantei, ultimul din grupa C si s-a calificat in premiera in semifinalele Campionatului European U21. Atmosfera a fost incendiara in randul tricolorilor dupa meci. Vor juca in penultimul act cu Germania, dar pana atunci vor sa se bucure de ceea ce au obtinut pana acum.

Mesajul MAI pentru tricolori inainte de Romania Germania. Scoateti-ne din case!

Ministerul Afacerilor de Interne MAI) a transmis un mesaj de sustinere pentru tricolori inainte de Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21, care este programata joi, 27 iunie, de la ora 19:00. Partida se va disputa pe Stadio Renato DallAra din Bologna, la aproximativ 40 de grade Celsius. Mesajul MAI pentru tricolori .

Cod rosu de canicula exact la ora la care se joaca Romania Germania. Ce se intampla in Italia

Autoritatile din Italia au anuntat cod rosu de canicula exact la ora la care se joaca partida Romania Germania, prima semifinala de la Euro 2019 U21. Tricolorii si nemtii vor avea un meci greu, pe o caldura insuportabila si din cauza ca UEFA nu a fost de acord sa amane confruntarea pentru o ora .

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Mesajul lui Gheorghe Hagi inainte de meci VIDEO

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Cu cateva ore inainte de meciul Romania-Franta de la Campionatul European de Tineret U21 din Italia, Gheorghe Hagi le-a adresat u.

Ce a aparut pe site-ul UEFA despre Ianis Hagi, dupa evolutia de la Euro U21. Nici tatalui sau nu i-a venit sa creada

Prestatiile tricolorilor la Campionatul European U21 au avut ecou in presa internationala. Jurnalistii din Franta si din Marea Britanie au scris despre performantele pustilor antrenati de Mirel Radoi, iar pe contul oficial de Facebook al UEFA a fost postat un mesaj care elogiaza evolutia lui Ianis Hagi de la acest turneu. Ianis Hagi, apreciat de .

Romania U21-Germania U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO in semifinala EURO 2019. Moment istoric pentru trupa lui Radoi

Romania U21-Germania U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO Selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a declarat, luni seara, ca este fericit pentru ca formatia sa a incheiat Grupa C a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )