Libnet.ro
UNICEF

08:30

Seara cand fotbalul a fost nedrept. Romania U21 a pierdut semifinala cu Germania U21 (4-2), dar ramanem cu speranta ca fotbalul romanesc a renascut in Italia

B1 B1,
Seara cand fotbalul a fost nedrept. Romania U21 a pierdut semifinala cu Germania U21 (4-2), dar ramanem cu speranta ca fotbalul romanesc a renascut in Italia

Nationala de tineret a Romaniei a pierdut semifinalacu selectionata similara a Germaniei, scor 4-2, la capatul unei partide in care tricolorii mici au aratat aproape perfect, iar diferenta a fost. continuă pe B1

Romania U21-Germania U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO in semifinala EURO 2019. GERMANIA egaleaza!

Romania U21-Germania U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO Selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a declarat, luni seara, ca este fericit pentru ca formatia sa a incheiat Grupa C a.

Romania U21-Germania U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO in semifinala EURO 2019. Moment istoric pentru trupa lui Radoi

Romania U21-Germania U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO Selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a declarat, luni seara, ca este fericit pentru ca formatia sa a incheiat Grupa C a.

ROMANIA U21-FRANTA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Tineret. Ne calificam si daca pierdem. Cu o conditie

ROMANIA U21-FRANTA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Tineret Nationala de tineret a Romaniei U21 are o sansa istorica luni seara, de a se calfiica in semifinalele competitiei din.

DigiSport: Romanii provoaca primul scandal de la Euro 2019. Ce a scris Bild, inainte de Romania U21 - Germania U21

Nemtii de la Bild, unul dintre cele mai importante ziare din Germania, au vorbit despre revolta pe care ar fi inceput-o romanii, inainte de Romania U21 - Germania U21, meciul din semifinalele EURO 2019. Totusi, ce au scris acestia pare mai degraba o exagerare a jurnalistilor, menita, poate, sa ii sicaneze pe tricolori.

Cod rosu de canicula la ora meciului Romania U21 - Germania U21, la Bologna

Romania U21 va infrunta, joi, Germania U21, in semifinalele Campionatului European. Partida va avea loc la Bologna, unde sunt asteptate aproximativ 40 de grade Celsius la ora de disputare a meciului, transmite Mediafax.

Digisport: Italienii, dezlantuiti pe retelele de socializare. Termenul cel mai des folosit dupa Romania U21 - Franta U21 0-0

Romania U21 e in semifinalele Euro 2019, dupa ce a castigat Grupa C, in urma egalului cu Franta U21, 0-0. Italia U21 avea si ea sanse de calificare, insa jocul rezultatelor nu a ajutat-o.

ROMANIA U21-FRANTA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Tineret. Meci istoric pentru trupa lui Radoi

ROMANIA U21-FRANTA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO Jucatorul echipei nationale U21 a Romaniei, Ianis Hagi, a declarat vineri ca formatia pregatita de Mirel Radoi mai are resurse necesare pentru a mai juca destule .

Semifinala Romania U21 vs Germania U21 prinde conotatii diplomatice: Ambasadorii celor doua state in Italia vor fi prezenti in tribune (FOTO)

George Bologan, ambasadorul Romaniei in Italia, va fi prezent, joi seara, la Bologna, pentru a sustine echipa nationala de tineret, care va infrunta selectionata similara a Germaniei, in semifinala EURO.

Presedintele Iohannis, inainte de semfinala istorica pe care o joaca Romania U21: Suntem alaturi de voi

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, joi seara, un mesaj de sustinere pentru nationala de tineret a Romaniei, care se lupta cu selectionata similara a Germaniei pentru un loc in finala EURO 2019.

Premierul Dancila, dupa infrangerea suferita de Romania U21: Succesul vostru va sta intotdeauna in talentul si munca voastra incredibila

Premierul Viorica Dancila i-a felicitat pe jucatorii din nationala de tineret a Romaniei pentru prestatia remarcabila din teren, dupa ce tricolorii mici au cedat in semifinala cu reprezentativa U21 a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )