Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep, incurajari pentru nationala Under 21 a Romaniei: Sa fie seriosi, concentrati si sa lupte pentru fiecare meci pe care il joaca

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, incurajari pentru nationala Under 21 a Romaniei: Sa fie seriosi, concentrati si sa lupte pentru fiecare meci pe care il joaca

Romania U21 va disputa, joi, semifinala Campionatului European din Italia si San Marino, contra Germaniei U21, iar printre cei care si-au aratat sustinerea pentru tricolorii pregatiti de Mirel Radoi se numara si Simona Halep 7 WTA). continuă pe Hotnews

Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei. Ce le cere jucatorilor sa faca joi

Simona Halep le-a transmis un mesaj deosebit tinerilor fotbalisti care au scris istorie zilele trecute. Echipa nationala a Romaniei este acum calificata in semifinalele Euro2019. Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei Fostul lider WTA va juca, in cursul zilei de azi, in turul al treilea de la eastbourne. Cu toate astea, nu poate .

Simona Halep, mesaj pentru nationala de tineret. Ce le cere fostul lider WTA baietilor lui Radoi sa faca in continuare

Simona Halep va juca azi in turul al treilea al turneului de la eastbourne, dar cu un ochi este pe nationala de tineret, care e calificata in semifinalele Euro2019.

CE Under 21: Romania - Franta (de la 22:00) La un pas de semifinale si calificarea la JO 2020

Dupa doua victorii entuziasmante cu Croatia si Anglia, nationala Under 21 a Romaniei trebuie sa faca si ultimul pas pentru a obtine calificarea in semifinalele Euro 2019 si pentru a primi biletele pentru JO de la Tokyo din 2020. Baietii lui Mirel Radoi dau piept cu Franta de la ora 22:00, intr-o partida in care au mai multe variante pentru a merge mai departe in competitie: victoria, remiza sau chiar o infrangere dar nu la mai mult de doua goluri diferenta. Confruntarea va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

CE Under 21: Cum arata calculele dupa ultimele meciuri din Grupa A - Romania va intalni Spania in semifinale, daca se califica de pe cel mai bun loc 2

Nationala Under 21 a Romaniei o va intalni pe Spania in semifinalele Campionatului European de tineret, daca se va califica in careul de asi de pe cel mai bun loc 2. Pentru a ajunge in penultimul act de pe primul loc, echipa lui Mirel Radoi nu trebuie sa piarda cu Franta si ar urma sa joace cu selectionata ce va triumfa in Grupa B.

Simona Halep si Raluca Olaru s-au caificat in semifinalele probei de dublu la Eastbourne

Simona Halep a bifat a doua victorie a zilei la turneul de pe iarba de la Eastbourne si impreuna cu Raluca Olaru s-a calificat in semifinalele probei de dublu.

Simona Halep a defilat la Eastbourne

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, pe Su.

Simona Halep joaca miercuri si la simplu, si la dublu la Eastbourne. De la ce ore incep meciurile

Simona Halep va juca, miercuri, si pe tabloul de simplu si pe cel de dublu la turneul de la Eastbourne, cu premii de 684. 080 de euro.

Simona Halep spune ca nu va mai juca in FedCup daca formatul competitiei se va schimba

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, luni, ca nu va mai juca in Cupa Federatiei daca formatul competitiei se va schimba.

Simona Halep boicoteaza Fed Cup daca ITF schimba formatul competitiei: Nu voi mai juca

Simona Halep a anuntat ca nu va mai juca in Fed Cup daca Federatia Internationala de Tenis va schimba actualul format al competitiei, potrivit Reuters preluat de Libertatea.

CE Under 21: Germania s-a calificat in semifinale (1-1 cu Austria); Danemarca a castigat cu Serbia (scor 2-0), dar este eliminata

Germania a terminat la egalitate cu Austria, scor 1-1, in ultimul meci al Grupei B de la CE Under 21. in urma acestui rezultat, nemtii au incheiat pe prima pozitie in grupa si si-au asigurat astfel prezenta in semifinalele competitiei. in cealalta partida a serii, Danemarca a invins-o pe Serbia, scor 2-0, si s-a clasat pe locul doi in Grupa B, iesind din calculele calificarii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )