Libnet.ro
UNICEF

00:06

Tricolorii au plecat spre Insulele Feroe

Online Sport Online Sport,
Tricolorii au plecat spre Insulele Feroe

Jucatorii echipei nationale au luat, joi, drumul Insulelor Feroe pentru partida din preliminariile EURO 2020 programata sambata seara 19:00) impotriva insularilor. continuă pe Online Sport

Gabi Balint, increzator in echipa lui Contra: Cred in calificarea la Euro Ce amintiri are de la prima intalnire dintre Romania si Insulele Feroe

Gabi Balint a vorbit, intr-un interviu pentru FRF, despre prima confruntare dintre Romania si Insulele Feroe, din 1992. Tricolorii se impuneau atunci cu 7-0, iar trei dintre goluri erau marcate de Balint. Fostul international este increzator ca echipa pregatita de Cosmin Contra poate obtine punctaj maxim din duelurile cu Insulele Feroe si Norvegia. Eu cred in calificarea voastra la Euro 2020! Si o sa cred pana la capat!, a spus Balint.

Ianis Hagi, inaintea meciului cu Insulele Feroe, pentru care a fost convocat: imi doresc asta, nu am de ce sa ma ascund

Convocat de Cosmin Contra in lotul pentru dubla Romaniei cu Insulele Feroe si Norvegia, Ianis Hagi a oferit cateva declaratii, la sosirea in tara.

Euro 2020, preliminarii: Nationala Romaniei a ajuns in Insulele Feroe pentru meciul de sambata

Dupa un zbor de 4 ore, nationala Romaniei a ajuns la Torshavn, unde va evolua, sambata, in compania Insulelor Feroe, in preliminariile CE-2020.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )