Libnet.ro
UNICEF

16:45

CE Under 21: Rezultatele complete si clasamentele inainte de ultima etapa din faza grupelor - Romania, liderul unei grupe de foc

Hotnews Hotnews,
 CE Under 21: Rezultatele complete si clasamentele inainte de ultima etapa din faza grupelor - Romania, liderul unei grupe de foc

Campionatul European Under 21 si-a consumat deja primele doua etape din faza grupelor, iar Romania se poate lauda cu punctaj maxim si primul loc intr-o grupa de foc. in aceeasi situatie se mai gasesc Polonia Grupa A) si Germania Grupa B). Franta, adversara nationalei lui Mirel Radoi in ultima etapa, are tot sase puncte, dar se afla pe locul doi, tricolorii avand un golaveraj mai bun. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete si clasamentele inaintea ultimei etape din faza grupelor a CE Under 21. continuă pe Hotnews

CE Under 21: Germania, pe val (6-1 cu Serbia)

Reprezentativa Germaniei a invins, joi seara, la Trieste, cu scorul de 6-1, selectionata Serbiei, intr-un meci din grupa B a Campionatului European under 21, joc arbitrat de Istvan Kovacs.

CE Under 21: Romania vs Anglia (de la 19:30) Testul de maturitate

Dupa un inceput perfect de turneu final 4-1 in fata Croatiei), Romania Under 21 da piept cu Anglia, una dintre formatiile cu cel mai bun lot de la Euro 2019. Va fi un adevarat test de maturitate fotbalistica pentru elevii lui Mirel Radoi. Meciul de la Cesena va fi in direct pe TVR1 si TVR HD si LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:30.

UEFA Under-21 Championship, reactie dupa meciul castigat de tricolori: WOW! Romania

Pagina oficiala de Facebook a Campionatului European under 21 a prezentat, dupa victoria obtinuta de tricolori in meciul cu Anglia, scor 4-2, mai multe imagini cu bucuria jucatorilor, cu mesajul: WOW! Romania.

CE Under 21: Istvan Kovacs va arbitra meciul Germania vs Serbia

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru partida Germania Serbia, programata joi, la ora 22. 00, la Trieste, in grupa B a Campionatului European under 21.

Selectionerul Aidy Boothroyd nu vrea sa demisioneze dupa esecul Angliei la CE Under 21: Sa ma dea afara!

Selectionerul echipei Under 21 a Angliei, Aidy Boothroyd, a declarat ca nu are de gand sa demisioneze de la conducerea reprezentativei U21, dupa ce aceasta a ratat calificarea in semifinale.

CE Under 21: Franta, victorie in fata Angliei (2-1) printr-un autogol venit in minutul 95

Franta a debutat cu o victorie la CE Under 21: succes cu 2-1 in fata Angliei, intr-o disputa care a facut parte din grupa in care se afla si Romania.

Pista 2 a Aeroportului Otopeni va fi inchisa complet in ultima etapa de modernizare. Contractul a fost semnat. Cand se vor termina lucrarile

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat astazi semnarea contractului privind modernizarea pistei 2 a Aeroportului Henri Coanda, care va fi efectuata de Porr Construct SRL, directorul Aeroporturi Bucuresti precizand ca, in ultima faza a contractului, aceasta pista nu va putea fi deloc folosita.

CE Under 21: Danemarca, victorie in Grupa B (3-1 vs Austria) Austriecii au ratat un penalti

Danemarca a invins Austria, scor 3-1, in a doua partida disputata de cele doua reprezentative in Grupa B a Campionatului European de tineret. in urma acestui rezultat, danezii se claseaza pe locul secund in grupa, cu trei puncte, la egalitate cu Germania un meci mai putin) si adversarii de joi.

CE Under 21: Spania, victorie in minutul 89 (2-1 vs Belgia)

Spania s-a impus, miercuri, cu scorul de 2-1, in fata reprezentativei Belgiei, in a doua partida disputata de cele doua echipe in Grupa A a turneului final al Campionatului European de tineret.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )