Libnet.ro
UNICEF

18:15

Bianca Andreescu, jucatoarea inceputului de an in tenisul feminin

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu, jucatoarea inceputului de an in tenisul feminin

Noua senzatie a tenisului feminin, Bianca Andreescu, sportiva care reprezinta Canada, dar are origini in Romania, a fost aproape de primul trofeu al carierei, insa a pierdut la limita finala de la Auckland. continuă pe Adevărul

Bianca Andreescu a ratat sansa de a castiga primul titlu WTA, dupa o finala in care si-a adjudecat primul set

Bianca Andreescu este jucatoarea inceputului de an in tenisul feminin, chiar daca a pierdut finala turneului din Noua Zeelanda.

BIANCA ANDREESCU face senzatie in tenisul mondial la inceput de 2019

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, principala favorita, a fost eliminata surprinzator in optimile de finala ale turneului WTA de la Auckland Noua Zeelanda), dotat cu premii in valoare de.

Miracolul continua! Bianca Andreescu este in finala turneului de la Auckland

Bianca Andreescu, canadianca de origine romana, poate fi socotita revelatia inceputului de an in tenisul feminin, calificandu-se in finala turneului de la Auckland.

VIDEO Miracolul continua! Bianca Andreescu este in finala turneului de la Auckland

Bianca Andreescu, canadianca de origine romana, poate fi socotita revelatia inceputului de an in tenisul feminin, calificandu-se in finala turneului de la Auckland.

Bianca Andreescu face ravagii printre favoritele turneului de la Auckland. Venus Williams, ultima victima

Bianca Andreescu, jucatoarea de tenis cu origini romane, dar care reprezinta Canada, a reusit inca un rezultat fantastic la turneul din Auckland, Noua Zeelanda.

O noua victorie de senzatie pentru Bianca Andreescu: Venus Williams, ultima victima

Canadianca Bianca Andreescu, sportiva cu origini romanesti, este senzatia inceputului de an in tenisul mondial. Dupa ce a joi a eliminat numarul 2 mondial, Caroline Wozniacki, aceasta a recidivat la doar 24 de or.

DigiSport: Cum a pierdut-o Romnia pe Bianca Andreescu, noua senzatie a tenisului mondial

Bianca Andreescu este senzatia acestui debut de sezon din circuitul WTA. Desi provine din parinti romani, jucatoarea care le-a invins pe Caroline Wozniacki si Venus Williams s-a nascut in Canada. Mama ei a dezvaluit cu doi ani in urma de ce niciodata nu s-a pus problema ca sportiva al carei idol este Simona Halep sa reprezinte tara noastra.

Bianca Andreescu, invinsa de Julia Goerges in finala turneului tenis de la Auckland

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a fost invinsa in trei seturi, 2-6, 7-5, 6-1, de germanca Julia Goerges, campioana en titre si favorita numarul 2, duminica, in finala turneului feminin de tenis de la Auckland Noua.

Bianca Andreescu, dupa ce a pierdut finala de la Auckland: A fost foarte greu pentru mine sa raman concentrata

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 18 ani) a avut o prima reactie dupa ce a pierdut finala turneului feminin de tenis de la Auckland. Tuturor celor de acasa, din Canada si din.

Gonita de sistem: Motivul pentru care Bianca Andreescu nu evolueaza pentru Romania, ci a ales sa reprezinte Canada

Bianca Andreescu e furnizat surpriza inceputului de an, eliminand-o pe Caroline Wozniacki in optimile turneului de la Auckland.

ştiri din Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )