Libnet.ro
UNICEF

12:45

Motivul neobisnuit pentru care Serena Williams nu sarbatoreste ziua de nastere a fiicei sale

Adevărul Adevărul,
Motivul neobisnuit pentru care Serena Williams nu sarbatoreste ziua de nastere a fiicei sale

Serena Williams s-a calificat in turul al doilea la US Open, turneu la care spera sa dea lovitura si sa isi treaca in palmares un nou trofeu. continuă pe Adevărul

Serena Williams, criticatapentru echipamentul purtat la Roland Garros.Ce i s-a interzis tenismenei

Cand Serena Williams s-a intors la tenis, dupa ce a nascut, a facut-o imbracata intr-un costum de pisica catsuit) care i-a evidentiat toate formele. Pe Instagram, Serena Williams a dedicat acest.

Salopeta sport ce a scandalizat tenisul! Serena Williams a primit interdictie

Serena Williams a purtat pe terenul de tenis o salopeta cat-woman care nu era in ton cu echipamentele sportivilor, iar organizatorii turneului French Open i-au interzis accesul, desi acea salopeta i-a salvat viata.

ULUITOR! SERENA WILLIAMS socheaza cu un nou costum! De data asta se vede tot! IMAGINI incendiare (FOTO)

Serena Williams a facut valuri la US Open in primul meci, disputat impotriva Magdei Linette nr. 68 WTA) datorita tinutei. Sportiva si-a facut intrarea intr-o geaca de piele cu mai multe cusaturi,.

Ce a purtat Serena Williams pe teren dupa ce i-a fost interzis sa joace in haine mulate - Fanii au aplaudat-o

Serena Williams a facut clar faptul ca nu va lasa un cod de imbracaminte sa dicteze ceea ce poarta pe teren si fanii de pretutindeni o lauda pentru acest lucru. in timpul meciuluide luni,.

VIDEO US Open: Serena Williams, calificare lejera n turul doi (6-4, 6-0 cu Magda Linette) / Rezultatele zilei

Serena Williams s-a calificat in turul doi de la US Open dupa ce a cedat doar patru game-uri 6-4, 6-0) in meciul cu poloneza Magda Linette. Locul 26 in lume, Serena a practicat un joc agresiv, spre deliciul publicului de pe Arthur Ashe. Merg mai departe si favoritele Garbine Muguruza, Venus Williams, Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

Avertisment: Domeniile .ro pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala vor fi sterse de joi

Ministerul Comunicatiilor face miercuri un avertisment important pentru afacerile pe internet: incepand de joi, 30 august 2018, Registrul de Domenii. ro va sterge primele domenii pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala inainte de data expirarii, acestea fiind programate la stergere automata.

Motivul pentru care te simti atunci obosit cand te trezesti

Daca ai ajuns in stadiul in care cafeaua sau dusul de dimineata nu te mai trezesc, trebuie sa stii ca acest lucru este anormal. Lipsa somnului de calitate - Creierul siorganismul unui adult nu.

Motivul pentru care trebuie omoratitoti porcii in cazul pestei porcine

Agentul cauzal al pestei porcine africane persista in produsele din carne de porc care nu au fost tratate termic. Patologia schimbarilor la animalele bolnave sunt rinichii maritisi multiple hemoragii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )