Libnet.ro
UNICEF

18:30

Osaka a invins-o pe Serena Williams si a castigat US Open, primul sau trofeu de grand slam!

B1 B1,
Osaka a invins-o pe Serena Williams si a castigat US Open, primul sau trofeu de grand slam!

Jucatoarea japoneza Naomi Osaka, locul 19 WTA si cap de serie numarul 20, a castigat, sambata, turneul US Open, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, locul 26 WTA si cap de serie numarul. continuă pe B1

Japoneza Naomi Osaka a castigat US Open, primul ei turneu de Grand Slam

Japoneza Naomi Osaka a castigat US Open, ultimul Grand Slam al anului de la Flushing Meadows din New York, dupa ce a invins-o in finala pe Serena Williams cu 6-2, 6-4, intr-un meci in care americanca si-a.

Americanii sunt in delir: Serena Williams e in finala de la US Open si la un pas de un nou moment istoric in tenisul feminin

Un scenariu mai frumos si mai pe placul fanilor locali nu se putea scrie nici la Hollywood: Serena Williams 26 WTA) poate castiga primul Grand Slam dupa nasterea primului ei copil chiar la New York!.

US Open: Naomi Osaka si face curaj nainte de finala cu Serena Williams: Nu ma gndesc ca este mult mai buna ca la Miami

Japoneza Naomi Osaka o intalneste a doua oara pe americanca Serena Williams, in finala US Open, dupa ce a castigat partida din primul tur al Miami Open, in martie, cu scorul de 6-3, 6-2. Atunci, fostul lider WTA era la al patrulea meci dupa ce a nascut, acum este la a doua finala de Grand Slam consecutiva dupa cea de la Wimbledon).

Finala inedita la US Open: Serena Williams contra Naomi Osaka

Pentru a noua oara in cariera Serena Williams va evolua cu trofeul pe masa la US Open, turneul de casa pe care nu l-a mai castigat de patru ani.

Serena Williams pierde finala de la US Open cu Naomi Osaka si a facut circ pe teren. Amenintari si tipete la adresa arbitrului de scaun

In varsta de doar 20 de ani si aflata la prima ei finala majora din cariera, japoneza Naomi Osaka a furnizat surpriza prin victoria obtinuta in fata americancei Serena Williams chiar la New York. Meciul a fost marcat de disputa dintre Serena si arbitrul din scaun.

Serena Williams pierde finala de la US Open cu Naomi Osaka. Amenintari si tipete la adresa arbitrului de scaun

In varsta de doar 20 de ani si aflata la prima ei finala majora din cariera, japoneza Naomi Osaka a furnizat surpriza prin victoria obtinuta in fata americancei Serena Williams chiar la New York. Meciul a fost marcat de disputa dintre Serena si arbitrul din scaun.

Serena Williams pierde finala de la US Open. Naomi Osaka e noua campioana

Serena Williams 36 de ani, 26 WTA) a pierdut finala de la US Open in fata lui Naomi Osaka 20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, dupa un meci incendiar. in debutul setului doi, Serena a primit avertisment de la arbitrul .

Serena Williams, din nou in finala de la US Open. Va juca cu Osaka, din Japonia

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, fost lider mondial, si japoneza Naomi Osaka vor juca finala turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa victoriile clare obtinute, joi, in semifinale, la.

VIDEO US Open: Serena Williams si Naomi Osaka se vor ntlni n finala de la New York

Nu a fost loc de surprize in prima semifinala de la US Open, Serena Williams cedand doar trei game-uri in meciul cu Anastasija Sevastova 6-3, 6-0). in a doua partida a sesiunii de seara de pe Arthur Ashe, Naomi Osaka a invins-o pe Madison Keys favorita gazdelor si finalista la editia din 2017 a competitiei americane), scor 6-2, 6-4.

Serena Williams si-a aflat pedeapsa de la WTA, dupa criza de nervi din finala US Open

Serena Williams si-a aflat pedeapsa primita de la WTA, dupa iesirile nervoase din finala de la US Open, pierduta in fata lui Naomi Osaka. WTA a amendat-o pe Serena cu 10. 000 de dolari pentruca l-a numit.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )