Libnet.ro
UNICEF

14:30

Paris Masters: Karen Khachanov produce surpriza, i opreste seria lui Novak Djokovic si cstiga al patrulea titlu din cariera

Hotnews Hotnews,
 Paris Masters: Karen Khachanov produce surpriza, i opreste seria lui Novak Djokovic si cstiga al patrulea titlu din cariera

Karen Khachanov, locul 18 ATP, a castigat Masters-ul de la Paris, dupa ce i-a oprit seria de 22 de meciuri consecutive cu victorie lui Novak Djokovic. Rusul s-a impus cu 7-5, 6-4, dupa o ora si 39 de minute de joc si a cucerit al patrulea trofeu din cariera. continuă pe Hotnews

Paris Masters: Karen Khachanov, n semifinale (victorie cu Alexander Zverev)

Karen Khachanov a bifat, vineri, prima victorie in fata lui Alexander Zverev, rusul reusind in urma acestui succes sa se califice in semifinalele Masters-ului de la Paris. Disputa s-a incheiat dupa o ora si 11 minute, scor 6-1, 6-2 in favoarea numarului 18 ATP.

Paris Master: Karen Khachanov, primul finalist (victorie n doua seturi cu Dominic Thiem)

Karen Khachanov l-a invins, sambata, pe austriacul Dominic Thiem, scor 6-4, 6-1, si s-a calificat in finala Masters-ului de la Paris. Rusul locul 18 ATP) a avut nevoie de o ora si 12 minute pentru a trece de adversarul sau mai bine clasat 8 ATP). in finala, Khachanov se va confrunta cu invingatorul partidei dintre Novak Djokovic si Roger Federer.

Paris Masters: Novak Djokovic, aproape de al patrulea titlu consecutiv/ Srbul a obtinut a 25-a victorie n fata lui Roger Federer

Novak Djokovic si Roger Federer nu au dezamagit si au oferit o partida spectaculoasa in semifinalele Masters-ului de la Paris. Nole s-a impus cu 7-66), 4-6, 7-63), dupa trei ore si trei minute de joc si va juca finala impotriva lui Karen Khachanov. Aceasta a fost a 25-a victorie a sarbului in fata lui Federer, elvetianul castigand restul de 22 de partide.

VIDEO Paris Masters: Novak Djokovic, aproape de al patrulea titlu consecutiv/ Srbul a obtinut a 25-a victorie n fata lui Roger Federer

Novak Djokovic si Roger Federer nu au dezamagit si au oferit o partida spectaculoasa in semifinalele Masters-ului de la Paris. Nole s-a impus cu 7-66), 5-7, 7-63), dupa trei ore si trei minute de joc si va juca finala impotriva lui Karen Khachanov. Aceasta a fost a 25-a victorie a sarbului in fata lui Federer, elvetianul castigand restul de 22 de partide.

Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au pierdut finala mpotriva cuplului Marcel Granollers/Rajeev Ram, scor 6-4, 6-4

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a pierdut, duminica, marea finala a Masters-ului de la Paris, dotat cu premii de 4,87 milioane de euro, scor 6-4, 6-4, impotriva echipei Marcel Granollers/Rajeev Ram Spania/SUA). Meciul a durat o ora si 12 minute.

Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n finala probei de dublu

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, sambata, in finala Masters-ului de la Paris, dotat cu premii de 4,87 milioane de euro, dupa ce a trecut in semifinale de echipa americana Mike Bryan/Jack Sock, cap de serie 2, scor 6-1, 7-5.

Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n semifinale probei de dublu

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat in penultimul act al Masters-ului de la Paris, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 7-64), 6-0, de favoritii numarul sase, Raven Klaasen si Michael Venus. Meciul a durat o ora si 13 minute.

VIDEO Paris Masters: Roger Federer, calificare n sferturi - Victorie n doua seturi cu Fabio Fognini

Roger Federer a facut, joi, pasul catre sferturile Masters-ului de la Paris, dupa o victorie in doua seturi, scor 6-4, 6-3, cu Fabio Fognini. Pentru un loc in semifinale, elvetianul se va duela cu Kei Nishikori.

Paris Masters: Novak Djokovic s-a calificat n sferturi

Cap de serie numarul doi si viitor lider mondial de saptamana viitoare, Novak Djokovic a obtinut joi biletul pentru sferturile Masters-ului de la Paris. La scorul de 6-1, 2-1 in favoarea sa, Nole a profitat de abandonul lui Damir Dzumhur.

VIDEO Paris Masters: Roger Federer, victorie cu Kei Nishikori/ Semifinala de vis mpotriva lui Novak Djokovic

Campion in 2011 la Paris, Roger Federer l-a invins in sferturi pe Kei Nishikori, scor 6-4, 6-4, dupa o ora si 19 minute de joc pe Arena Accorhotel. Elvetianul se va confrunta cu Novak Djokovic in a 64-a semifinala de Masters din cariera sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )