Libnet.ro
UNICEF

10:15

Real Madrid, devastatoare: Bale a dus campioana Europei in finala Mondialului Cluburilor. Spaniolii sunt la un pas de istorie

Adevărul Adevărul,
Real Madrid, devastatoare: Bale a dus campioana Europei in finala Mondialului Cluburilor. Spaniolii sunt la un pas de istorie

Real Madrid si-a lasat in spate necazurile din La Liga si a aterizat in Orientul Mijlociu, de unde are sanse mari sa se intoarca, sambata, cu un nou trofeu. continuă pe Adevărul

VIDEO CM al Cluburilor: Real Madrid, n finala dupa 3-1 cu Kashima Antlers/ Gareth Bale a marcat de trei ori

Real Madrid s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor dupa ce a invins, miercuri, la Abu Dhabi, formatia japoneza Kashima Antlers, scor 3-1. in ultimul act, madrilenii se vor intalni cu Al Ain, campioana Emiratelor Arabe Unite, care a trecut in semifinale de River Plate.

Mircea Petescu, impresarul care i-a dus pe Hagi la Real Madrid si pe Popescu la PSV si Tottenham, a ncetat din viata

Clubul UTA Arad a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca fostul sau capitan Mircea Petescu, care in calitate de impresar i-a dus pe Gheorghe Hagi la Real Madrid si pe Gheorghe Popescu la PSV Eindhoven si la Tottenham, a incetat din viata, la varsta de 76 de ani.

ESPN, acuzatii grave la adresa clubului Real Madrid: Florentino Perez a aranjat la UEFA sa pice cu Ajax Amsterdam

Real Madrid este acuzat de un jurnalist al postului de televiziune ESPN ca ar fi masluit, prin intermediul presedintelui clubului, Florentino Perez foto), tragerea la sorti a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, scrie prosport. ro.

Real Madrid acuzata ca si-ar fi ARANJAT tragerea la sorti din optimile Uefa Champions League

Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a facut toate demersurile pentru ca echipa sa sa pice cu Ajax, a precizat Jorge Ramos, un jurnalist argentinian de la ESPN, relateaza Digisport. Jurnalistul.

Pariati pe Real Madrid - Kashima Antlers la Mondialul cluburilor

Dupa surpriza eliminarii celor de la River Plate in semifinale de catre Al Ain la Mondialul cluburilor urmeaza a doua semifinala. Reuseste Kashima Antlers o surpriza si mai mare cu Real Madrid? Vedeti aici cotele propuse de FORTUNA pentru acest meci.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )