Libnet.ro
UNICEF

22:00

Roger Federer defileaza si in finala de la Miami, castiga al 101-lea trofeu al carierei

Adevărul Adevărul,
Roger Federer defileaza si in finala de la Miami, castiga al 101-lea trofeu al carierei

Elvetianul Roger Federer, locul 5 ATP si cap de serie numarul 4, a castigat, duminica, turneul de la Miami, invingandu-l in finala pe americanul John Isner, numarul 9 mondial si favorit 7, scor 6-1, 6-4. continuă pe Adevărul

VIDEO ATP Miami: Roger Federer va juca a 50-a finala intr-un turneu Masters, un record (6-2, 6-4 cu Denis Shapovalov)

In prima intalnire directa cu Denis Shapovalov, Roger Federer a incheiat rapid conturile. S-a impus dupa o ora si 14 minute, scor 6-2, 6-4, si va juca pentru a 50-a oara intr-o finala din cadrul unui turneu de categorie Masters, un record. in ultimul act de la Miami, elvetianul il va infrunta pe americanul John Isner.

ATP Miami: Roger Federer, la titlul cu numarul 101 - Victorie in 64 de minute cu John Isner

Elvetianul Roger Federer, locul 5 ATP si cap de serie numarul 4, a castigat, duminica, turneul de la Miami, invingandu-l in finala pe americanul John Isner, numarul 9 mondial si favorit 7, scor 6-1, 6-4.

VIDEO ATP Miami: Roger Federer, la titlul cu numarul 101 - Victorie in 64 de minute cu John Isner

Elvetianul Roger Federer, locul 5 ATP si cap de serie numarul 4, a castigat, duminica, turneul de la Miami, invingandu-l in finala pe americanul John Isner, numarul 9 mondial si favorit 7, scor 6-1, 6-4.

VIDEO Roger Federer a castigat duelul generatiilor in semifinale la Miami. Schimb fabulos de mingi in meciul cu Shapovalov

Roger Federer s-a calificat in finala turneului de la Miami, dupa ce pierdut un dingur set in competitia din Florida.

VIDEO Punctul anului in tenis! Ce a reusit Roger Federer la Miami e greu sa mai poata repeta cineva

Roger Federer a ridicat publicul in picioare, in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde l-a intalnit pe Kevin Anderson.

Roger Federer, favorit in a 50-a sa finala de Masters

Roger Federer are sansa la turneul de tenis de la Miami sa castige al 101-lea titlu al carierei.

VIDEO ATP Miami: Roger Federer, a 65-a semifinala de Masters din cariera (6-0, 6-4 cu Kevin Anderson)

Elvetianul Roger Federer, locul 5 ATP, l-a invins, joi, cu scorul de 6-0, 6-4, pe sud-africanul Kevin Anderson, locul 7 ATP, calificandu-se in a 65-a semifinala de Masters Series, la Miami Open.

VIDEO Tenis spectacol - 15 ani de FEDAL: Pe 28 martie 2004, Roger Federer si Rafael Nadal bifau prima intalnire directa la Miami

Una dintre cele mai frumoase rivalitati din tenisul mondial a ajuns la varsta adolescentei, prima intalnire directa dintre Roger Federer si Rafael Nadal avand loc in urma cu fix 15 ani. Pe 28 martie 2004, un pusti de 17 ani din Manacor 34 ATP) reusea sa treaca de liderul mondial in turul trei de la Miami. De atunci, cei doi si-au tot intersectat destinele, ajungand la un total de 38 de meciuri directe 23-15 pentru Rafa).

VIDEO Roger Federer, Spider Man si reflexele incredibile de la fileu - Cate vraji mai poate face?

In august va implini 38 de ani, dar joaca in unele momente de parca ar fi in prima parte a carierei. Roger Federer a reusit sa ne incante inca o data prin executiile sale. De aceasta data victima de serviciu a fost Kevin Anderson, cel care indraznise in vara anului trecut sa-l elimine de la Wimbledon. Elvetianul s-a impus in doua seturi 6-0, 6-4), s-a calificat in semifinalele de la Miami si este la doua meciuri distanta de titlul cu numarul 101 din cariera.

Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova Cehia), locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, in semifinalele Miami Open. Partida a fost intrerupta de ploaie de doua ori, o data la scorul de 3-3, aproxiamtiv o ora, si a doua oara la 5-7, 0-5, circa 70 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )