Libnet.ro
UNICEF

08:30

Serena Williams, calificata in semifinalele turneului US Open

Antena3 Antena3,
Serena Williams, calificata in semifinalele turneului US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, care vizeaza un al 24-lea trofeu de Mare Slem, s-a calificat, marti, la New York, in semifinalele turneului US Open, dupa ce a dispus de Karolina Pliskova Cehia), nu. continuă pe Antena3

Serena Williams merge ceas la US Open. S-a calificat in semifinale, dupa ce a eliminat o jucatoare mai bine clasata

Serena Williams e in mare forma la US Open, iar specialistii cred ca are mari sanse sa castige primul ei Grand Slam de la revenire.

Serena Williams o razbuna pe Simona Halep la US Open: Dorinta nu s-a dus de tot

Fosta lidera mondiala Serena Williams s-a calificat, duminica noapte, in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem gazduit de New York.

Serena Williams in semifinale la US Open

Fosta lidera mondiala Serena Williams s-a calificat, marti noapte, pentru a 12-a oara in semifinalele Openul American de la New York.

US Open: Serena Williams, in sferturi, Elina Svitolina, eliminata in optimi. Simona Halep va pastra peste 2.000 de puncte avans in clasamentul WTA

Serena Williams, locul 26 WTA, s-a calificat, duminica, pentru a XV-a oara in sferturile de finala ale US Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-0, 4-6, 6-3, pe estona Kaia Kanepi, locul 44 WTA.

Ce isi doreste Serena Williams. Fostul lider WTA a dezvaluit care sunt visurile ei pentru perioada urmatoare

Serena Williams se afla intr-o forma buna la US Open, unde a urcat pana in sferturile de finala, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi.

FOTO Serena Williams impresioneaza in rochita de balerina si revine la forma de top: Nu ma asteptam sa fie asa de greu dupa ce am nascut

Serena Williams a ajuns in sferturi la US Open pentru doar a 17-a oara. Contra Kaiei Kanepi a reusit setul perfect, 6-0 in 18 minute.

inca o bomba la US Open! Jucatoarea care ameninta locul 1 WTA, ocupat de Simona Halep, a fost trimisa acasa

Turneul de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, continua la New York cu faza optimilor de finala, de unde lipsesc insa destule favorite.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )