Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep poate castiga un premiu important, unic in cariera ei. Cu cine se lupta pentru aceasta distinctie

Adevărul Adevărul,
Simona Halep poate castiga un premiu important, unic in cariera ei. Cu cine se lupta pentru aceasta distinctie

Simona Halep poate castiga, in premiera, un trofeu, gratie evolutiilor pe care le-a avut in echipa de Fed Cup a Romaniei. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in pericol sa piarda un milion de euro

Simona Halep are probleme mari si nu doar in cariera. Campioana noastra e in pericol sa piarda o suma fabuloasa, cu proprietatile pe care le detine. Detalii, in materialul Antena.

Bianca Andreescu, peste Simona Halep intr-un clasament care conteaza foarte mult la finalul sezonului

Simona Halep nu are un inceput de sezon stralucit, dar nici nu se poate spune ca a dezamagit la competitiile la care a participat.

Cum o poate ajuta Bianca Andreescu pe Simona Halep sa ramana pe podiumul tenisului feminin mondial

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells si va pierde locul doi mondial.

Simona Halep a pierdut si locul 2 in clasamentul WTA

Anul nu a inceput deloc bine pentru Simona Halep. Jucatoarea a pierdut prima pozitie in clasamentul WTA, iar in urma eliminarii de la Indian Wells, Halep va cobori cel putin pe locul 3 WTA. Simona, cap de serie numarul 2, a fost invinsa, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2, de Marketa Vondrousova din Cehia, locul 61 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. in aceeasi faza a competitiei, japoneza Naomi Osaka, liderul WTA, a fost eliminata de sportiva elvetiana Belinda Bencic, numarul 23 mondial, aceasta din urma impunandu-se cu scorul de 6-3, 6-1.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Indian Wells: Am plans in vestiar. Sufar dupa fiecare infrangere si cred ca este un lucru bun

Simona Halep a parasit in optimi competitia de la Indian Wells, dupa ce a fost invinsa de Marketa Vondrousova, scor 6-2, 3-6, 6-2. Dezamagita dupa esecul suferit, romanca a dezvaluit, la conferinta de presa, ca a plans in vestiar. Am plans in vestiar dupa mult timp, pentru ca am pierdut. Sufar dupa fiecare infrangere si cred ca este un lucru bun, a spus Halep.

Fed Cup: Simona Halep, nominalizata la Heart Award pentru evolutia din meciul cu Cehia

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata, alaturi de alte trei sportive, la Heart Award Premiul Inimii), dupa evolutia sa remarcabila din meciul cu Cehia, din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului oficial al competitiei.

Simona Halep a fost nominalizata la Premiul Inimii pentru evolutia sa remarcabila

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata, alaturi de alte trei sportive, laHeart Award Premiul Inimii), dupa evolutia sa remarcabila din meciul cu Cehia, din.

Simona Halep va participa la turneul de la Stuttgart - Competitia va avea loc dupa confruntarea cu Franta din FedCup

Simona Halep va participa la turneul de la Stuttgart, din perioada 22-28 aprilie, competitie la care si-au anuntat prezenta si Angelique Kerber si Naomi Osaka, conform organizatorilor.

Cati bani a incasat Simona Halep dupa eliminarea de la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa surprinzator de cehoaica Marketa Vondrousova cu 6-2, 3-6, 6-2, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells,.

Digi Sport: Simona Halep a izbucnit in lacrimi. Ce s-a intamplat la vestiare, dupa ce a fost eliminata de la Indian Wells

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Indian Wells, dupa 2-6, 6-3, 2-6 cu Marketa Vondrousova si va cobori pe locul 3 WTA incepand de luni. Sportiva noastra a fost extrem de dezamagita dupa esecul de ieri si a dezvaluit, la conferinta de presa, ca a izbucnit in lacrimi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )