Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Real Madrid - Ajax 1-4 / Suprematia blanco a luat sfarsit - Castigatoarea ultimelor trei editii, eliminata in optimi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Real Madrid - Ajax 1-4 / Suprematia blanco a luat sfarsit - Castigatoarea ultimelor trei editii, eliminata in optimi

Real Madrid castigase cu 2-1 partida tur cu Ajax, iar returul de pe Bernabeu ar fi trebuit sa asigure o calificare lejera pentru galactici in sferturile Champions League. Ajax Amsterdam a dat peste cap calculele de pe hartie si orice speranta a madrilenilor de a mai castiga vreun trofeu in acest sezon. Trupa lui Ten Hag Erik a facut un meci de vis la Madrid si i-au administrat o infrangere usturatoare castigatoarei ultimelor trei editii ale competitiei, scor 4-1. continuă pe Hotnews

VIDEO Real Madrid - Barcelona 0-1 / Catalanii au pus stapnire pe Madrid - A patra victorie consecutiva pe Santiago Bernabeu n LaLiga

Real Madrid a incercat sa spele rusinea de miercuri, cand a fost invinsa cu 3-0 de Barcelona in returul din semifinalele Cupei Spaniei, insa rezultatul a fost favorabil tot catalanilor. Trupa lui Valverde s-a impus la limita, scor 1-0, dar are acum un avans de 12 puncte in clasament fata de galactici, iar titlul din LaLiga va lua cel mai probabil si in acest an drumul catre Barcelona.

Champions League: Europa va avea o noua campioana! Dusan Tadic, seara de vis pe Santiago Bernabeu: Real Madrid vs Ajax 1-4 (3-5 la general); Tottenham, in sferturi dupa o noua victorie cu Borussia, 1-0 (4-0 la general)

Ajax Amsterdam a facut un meci de senzatie in returul de pe Santiago Bernabeu, a castigat cu 4-1 5-3 la general) si a eliminat-o pe Real Madrid campioana a ultimelor trei editii). Dusan Tadic a fost protagonistul serii pentru lancieri, dupa ce a oferit doua pase de gol, a inscris o data si a obtinut lovitura libera din care olandezii au marcat ultima reusita. in cealalta partida a serii, Borussia Dortmund a fost invinsa si pe teren propriu de Tottenham, scor 1-0 4-0 la general) si a fost eliminata din competitie.

LIVE Champions League: Real Madrid - Ajax 0-2. Scor de calificare pentru olandezi!

Marti seara cunoastem primele echipe calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Asa am trait Champions League: Real Madrid - Ajax 1-4 si Dortmund - Tottenham 0-1

Marti seara am cunoscut primele echipe calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Real Madrid, umilita de Ajax pe Santiago Bernabeu

Real Madrid, castigatoarea ultimelor trei editii ale trofeului, a fost eliminat din Liga Campionilor la fotbal de Ajax Amsterdam, care s-a impus cu scorul de 4-1 pe stadionul Santiago Bernabeu, marti seara, in.

Ajax o umileste pe Real Madrid: 4-1 pe Bernabeu si lancierii sunt in sferturi

Seara magica pentru Ajax Amsterdam, echipa care a rasturnat toate calculele hartiei si a eliminat-o pe Real Madrid, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, dupa o victorie uriasa obtinuta chiar in fieful gruparii spaniole.

Champions League: Borussia Dortmund spera intr-o minune, dupa 0-3 in tur cu Tottenham; Real Madrid, aproape de a noua calificarea consecutiva in sferturile de finala (2-1 in tur vs Ajax)

Marti au loc primele partide din returul optimilor Champions League. Borussia Dortmund va incerca, pe Westfalenstadion, sa intoarca scorul din tur 3-0 pentru Tottenham, pe Wembley) si sa se califice in sferturile Champions League, in timp ce Real Madrid va avea o misiune mai usoara, pe Santiago Bernabeu, impotriva celor de la Ajax Amsterdam 2-1 in tur pentru madrileni).

Cat dureaza iubirea, caderea unui imperiu si profetia lui Zidane: Nu vedea cum ar mai putea castiga cu Real Madrid

La finalul lunii mai a anului trecut, Zinedine Zidane surprindea o lume intreaga atunci cand spunea intr-o conferinta de presa ca a luat decizia de a pleca de la Real Madrid dupa a treia Liga a Campionilor la rand castigata). Printre altele, antrenorul francez si-a argumentat decizia invocand imposibilitatea de a mai putea castiga alaturi de albi. La doar cateva luni distanta, campioana Europei a naufragiat intr-o singura saptamana - a ratat toate cele trei obiective pentru sezonul in curs Cupa Spaniei, LaLiga, Champions League).

As.com: Santiago Solari va pleca la finalul sezonului de la Real Madrid; Bale, Marcelo si Isco, pe faras

Tehnicianul Santiago Solari nu va mai continua la Real Madrid, el avand acum doar misiunea de a asigura echipei locul pentru Liga Campionilor in sezonul viitor.

Dovada ca Messi a schimbat istoria Barcelonei! Ce s-a intamplat din 2004 incoace in meciurile cu Real Madrid

Barcelona a invins din nou Real Madrid, de data aceasta in campionat, aruncandu-si rivala in afara luptei pentru titlu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )