Libnet.ro
UNICEF

10:01

VIDEO WTA Miami: Ashleigh Barty a castigat cel mai important titlu al carierei - Victorie in doua seturi cu Karolina Pliskova (scor 7-6, 6-3)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Miami: Ashleigh Barty a castigat cel mai important titlu al carierei - Victorie in doua seturi cu Karolina Pliskova (scor 7-6, 6-3)

Ashleigh Barty 11 WTA), cap de serie 12, si-a trecut in palmares cel mai important trofeu al carierei, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Miami. Australianca a invins-o in doua seturi pe Karolina Pliskova 7 WTA), favorita numarul 5, scor 7-61), 6-3. Finala de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 39 de minute. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Miami: Petra Kvitova, invinsa in sferturi de Ashleigh Barty - Simona Halep, singura care o mai poate detrona pe Naomi Osaka de pe locul intai

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, locul 2 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, marti, cu scorul de 7-6 6), 3-6, 6-2, de australianca Ashleigh Barty, locul 11 WTA si cap de serie numarul 2, in sferturile de finala ale Miami Open.

VIDEO WTA Miami: Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep din semifinale

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 7 WTA si favorita 5, s-a calificat, noaptea trecuta, in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 3 mondial si favorita 2.

WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak au pierdut in sferturi (6-1, 6-3 vs Victoria Azarenka si Ashleigh Barty)

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) a pierdut in sferturile probei de dublu din cadrul competitiei de la Miami in fata cuplului Victoria Azarenka/Ashleigh BartyBelarus/Australia), scor 6-1, 6-3. Partida a durat o ora.

VIDEO ATP Miami: Canada la inaltime: Felix Auger-Aliassime (18 ani) si Denis Shapovalov (19 ani), in sferturile competitiei / Stefanos Tsitsipas a fost eliminat (Rezultatele zilei)

Canada isi face simtita prezenta in lumea tenisului. Dupa ce Bianca Andreescu 18 ani) a urcat pana pe locul 23 in circuitul fetelor, nici baietii nu se lasa mai prejos. Felix Auger-Aliassime 18 ani) si Denis Shapovalov 19 ani) s-au calificat in sferturile competitiei de la Miami. in aceeasi faza au mai ajuns Roberto Bautista-Agut, John Isner, Borna Coric, Kevin Anderson si Frances Tiafoe.

Ministrul Ciamba, dupa ce acordul pentru Brexit a fost respins iar: UE este pregatita pentru cel mai rau scenariu

Uniunea Europeana este pregatita pentru scenariul cel mai rau, in contextul in care Acordul Brexit a fost respins pentru a treia oara, vineri, de Parlamentul britanic, afirma, pe Twitter, George Ciamba,.

Aeroportul Changi din Singapore, cel mai bun din lume pentru al saptelea an consecutiv

Aeroportul Changi din Singapore a fost desemnat in 2019, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bun aeroport din lume, conform clasamentului publicat joi de compania britanica Skytrax, auditor al industriei aviatice mondiale, informeaza Bloomberg.

Cum identificam cel mai bun broker din Romania?

Va intereseaza tranzactionarea online pe pietele internationale? Iata care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca cel mai bun broker din Romania! and * Ce este un broker Forex? and * Cum definim cel mai bun broker din Romania? and * Reglementarea brokerului si garantarea securitatii fondurilor and * Comisioanele si spreadul brokerului and * Platforma de tranzactionare oferita de broker.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 MARTIE Crestere de 5,92% pentru actiunile Romgaz

Afisand o crestere de 5,92%, in intervalul 19 - 26 martie, in raport cu moneda euro, actiunile producatorului de gaze naturale Romgaz SNG) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din randul emitentilor care compun indicele BET, ce a inregistrat un avans de 1,21%, in perioada mentionata.

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu explica in cartea Ne vorbeste Parintele Justin care este cel mai rau lucru care bantuie Romania. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi. Tineretul.

Dragnea le promite militarilor o noua lege a pensiilor, in cel mai scurt timp

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit miercuri cu reprezentanti ai asociatiilor militarilor in retragere si in rezerva, stabilind formarea unui grup de lucru comun care sa elaboreze o noua lege a pensiilor militare in cel mai scurt timp.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )