Libnet.ro
UNICEF

16:45

WTA Lugano: Iga Swiatek (17 ani), la prima finala WTA a carierei - Va juca pentru trofeu cu Polona Hercog

Hotnews Hotnews,
 WTA Lugano: Iga Swiatek (17 ani), la prima finala WTA a carierei - Va juca pentru trofeu cu Polona Hercog

Iga Swiatek Polonia, 115 WTA) si Polona Hercog Slovacia, 89 WTA) se vor lupta pentru trofeu la turneul International de la Lugano Elvetia). in varsta de doar 17 ani, Swiatek s-a calificat in prima sa finala WTA din cariera, dupa ce a invins-o fara drept de apel pe Kristyna Pliskova, scor 6-0, 6-1. continuă pe Hotnews

WTA Lugano: Sorana Cirstea si Andreea Mitu s-au calificat in finala probei de dublu

Perechea alcatuita din jucatoarele romane de tenis Sorana Cirstea si Andreea Mitu s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Lugano Elvetia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, vineri, dupa 6-4, 6-3 cu elvetiencele Timea Bacsinszky/Ylena In-Albon in penultimul act.

WTA Lugano: Sorana Cirstea si Andreea Mitu vor juca in finala cu perechea Veronika Kudermetova/Galina Voskoboeva

Sorana Cirstea si Andreea Mitu si-au aflat, sambata, adversarele din finala probei de dublu a turneului International de la Lugano Elvetia). Perechea romana se va duela cu echipa Veronika Kudermetova Rusia)/Galina Voskoboeva Kazakhstan), cap de serie numarul 1.

WTA Lugano: Sorana Cirstea si Andreea Mitu, in semifinalele probei de dublu

Perechea Sorana Cirstea / Andreea Mitu a obtinut joi calificarea in semifinalele probei de dublu a turneului WTA de la Lugano. Cele doua au trecut de Vera Lapko Belarus) si Mandy Minella Luxemburg), scor 6-2, 2-6, 10-7.

Strigatul de ajutor al unui inger cu aripi frante! Mihai are 17 ani si nu poti citi suferinta pe chipul lui. Pe cand avea trei ani, medicii le-au spus parintilor ceva cumplit

Mihai Andrei Arcade are 17 ani, este in clasa a X-a la Liceul Mihai Eminescu din Barlad si sufera de o boala rara si incurabila! Are certificat de handicap gradul 1 cu insotitor, acesta fiind mama sa,.

WTA Lugano: Sorana Cirstea, eliminata in optimi de Polona Hercog / Romanca a servit pentru meci in setul secund

Sorana Cirstea, locul 103 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-6 0), 6-4, de slovena Polona Hercog, locul 89 WTA, ratand calificarea in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Lugano.

WTA Lugano: Sorana Cirstea si Andreea Mitu s-au calificat in sferturile probei de dublu / Victorie in fata unor junioare de top

Echipa formata din romancele Sorana Cirstea si Andreea Mitu s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Lugano, dupa ce a invins perechea Leonie Kung/Clara Tauson Elvetia/Danemarca), scor 6-4, 3-6, 10-7. Partida a durat o ora si 22 minute.

Doi parinti romani din Spania, condamnati la 4 ani de inchisoare pentru ca i-au permis unui preot sa le abuzeze sexual copilul / Preotul, condamnat la 17 ani de inchisoare

Un preot spaniol a fost condamnat definitiv la 17 ani de inchisoare pentru agresiuni sexuale asupra a doi baieti, a anuntat Curtea Suprema din Spania, relateaza AFP. De asemenea, parintii romani) ai uneia dintre victime au fost condamnati la cate patru ani de inchisoare, pentru ca si-au dat consimtamantul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )