Libnet.ro
UNICEF

11:45

Barty, start cu racheta tremurand la Australian Open: Ce a facut in fata jucatoarei de pe locul 120 WTA

Adevărul Adevărul,
Barty, start cu racheta tremurand la Australian Open: Ce a facut in fata jucatoarei de pe locul 120 WTA

Liderul mondial si favorita tribunelor a ajuns la Melbourne, dupa ce a cucerit trofeul la Adelaide, insa triumful din weekend nu e garantia unui parcurs lung in primul Grand Slam al anului. continuă pe Adevărul

Australian Open: Debut dificil pentru Ashleigh Barty; Naomi Osaka, Serena Williams si Caroline Wozniacki, in turul doi (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty 1 WTA) nu a avut parte de un debut lejer la Australian Open, australianca fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in confruntarea cu Lesia Tsurenko 120 WTA). Liderul mondial a evitat o mare surpriza, adjudecandu-si urmatoarele doua seturi si obtinand calificarea in turul al doilea 5-7, 6-1, 6-1). Au mai trecut in runda urmatoare jucatoare precum Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams, Petra Martic, Caroline Wozniacki sau Sofia Kenin.

VIDEO Australian Open: Ashleigh Barty, calificare dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi

Ashleigh Barty a avut parte de un meci dificil cu Lesia Tsurenko 120 WTA), ocupanta locului 1 WTA fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a obtine calificarea in turul doi de la Australian Open.

15 repere ale Australian Open-ului: numele initial, anul cu doua editii, recordul inimaginabil al lui Rosewell

Australian Open 2020 este la linia de start, cu Novak Djokovic si Naomi Osaka pregatiti sa inceapa cursa de aparare a trofeelor. Adevarul va propune o incursiune in istoria turneului de Mare Slem care, la inceputurile tenisului, era cel mai adesea boicotat de europeni si americani, care si-a schimbat data in calendar de mai multe ori, dar care a stabilit si cateva repere de-a dreptul incredibile.

Ce fosta mare campioana avertizeaza inainte de startul Australian Open: Nu o scoateti din calcule pe Serena Williams

A castigat 7 titluri majore in cariera, iar inainte de startul primului Grand Slam al anului ne avertizeaza: Serena Williams are armele si forta mentala de a se impune la Australian Open. Competitia de la Melbourne va debuta pe 20 ianuarie, iar la start se vor gasi cele mai bune sportive din circuitul WTA.

Cum a alungat-o Italia, din cauza birocratiei, pe rusoaica Samsonova |Povestile Australian Open 2020

Liudmila Samsonova, in varsta de 21 de ani, va juca in premiera pe tabloul principal la Australian Open, dupa ce vineri si-a incheiat evolutia in calificari cu o victorie 6-4, 2-6, 7-5 in fata reprezentantei Chinei, Wang Xiyu, in varsta de doar 18 ani, campioana din 2018 a probei junioarelor la US Open.

Serena Williams show: cifrele unui debut in forta la Australian Open, borna istorica atinsa si detaliul prin care a uimit

Serena Williams a trecut in viteza de meciul din primul tur la Australian Open 2020: 6-0, 6-3 in fata rusoaicei Anastasia Potapova 18 ani, 90 WTA).

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4, Simona Halep va intra in competitia de la Australian Open in cursul zilei de marti.

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )