Libnet.ro
UNICEF

10:45

Crina Pintea, regina Europei cu Gyori Audi ETO KC. Echipa din Ungaria a luat Liga Campionior a treia oara consecutiv

Adevărul Adevărul,
Crina Pintea, regina Europei cu Gyori Audi ETO KC. Echipa din Ungaria a luat Liga Campionior a treia oara consecutiv

Gyori Audi ETO KC, cu pivotul roman Crina Pintea in echipa, a cucerit pentru a treia oara consecutiv trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin,. continuă pe Adevărul

Crina Pintea, regina Europei cu Gyori Audi ETO KC! Echipa din Ungaria a luat Liga Campionior a treia oara consecutiv

Gyori Audi ETO KC, cu pivotul roman Crina Pintea in echipa, a cucerit pentru a treia oara consecutiv trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin,.

Gyori Audi ETO KC, echipa Crinei Pintea, a castigat Liga Campionilor la handbal feminin

Gyori Audi ETO KC, cu pivotul roman Crina Pintea in echipa, a cucerit pentru a treia oara consecutiv trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin, duminica, pe Papp Laszlo Sportarena din Budapesta, dupa ce a.

Liga Campionilor (handbal f): Crina Pintea, cel mai bun pivot; Jovanka Radicevic (CSM Bucuresti), cea mai buna extrema dreapta

Federatia Europeana de Handbal a anuntat, vineri, componenta All Star Team a Ligii Campionilor, intre jucatoarele votate aflandu-se si componenta nationalei Romaniei Crina Pintea, pe postul de pivot. Si CSM Bucuresti a intrat in top, prin extrema Jovanka Radicevic. Sambata si duminica va avea loc Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

VIDEO Handbal feminin: Gyor, regina Europei pentru a treia oara consecutiv (25-24 cu Rostov Don)

Gyor este vechea si noua campioana a Europei, dupa succesul cu Rostov Don in marea finala de la Budapesta, cu 25-24. Finalul a fost dramatic, Grimsbo reusind sa evite prelungirile cu o parada in ultima secunda la o aruncare a olandezei Abbingh.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )