Libnet.ro
UNICEF

14:15

Finala inedita la US Open: Serena Williams contra Naomi Osaka

Online Sport Online Sport,
Finala inedita la US Open: Serena Williams contra Naomi Osaka

Pentru a noua oara in cariera Serena Williams va evolua cu trofeul pe masa la US Open, turneul de casa pe care nu l-a mai castigat de patru ani. continuă pe Online Sport

VIDEO US Open: Serena Williams si Naomi Osaka se vor ntlni n finala de la New York

Nu a fost loc de surprize in prima semifinala de la US Open, Serena Williams cedand doar trei game-uri in meciul cu Anastasija Sevastova 6-3, 6-0). in a doua partida a sesiunii de seara de pe Arthur Ashe, Naomi Osaka a invins-o pe Madison Keys favorita gazdelor si finalista la editia din 2017 a competitiei americane), scor 6-2, 6-4.

US Open: Naomi Osaka si face curaj nainte de finala cu Serena Williams: Nu ma gndesc ca este mult mai buna ca la Miami

Japoneza Naomi Osaka o intalneste a doua oara pe americanca Serena Williams, in finala US Open, dupa ce a castigat partida din primul tur al Miami Open, in martie, cu scorul de 6-3, 6-2. Atunci, fostul lider WTA era la al patrulea meci dupa ce a nascut, acum este la a doua finala de Grand Slam consecutiva dupa cea de la Wimbledon).

Serena Williams isi infrunta urmasa in finala US Open. Ce au declarat cele doua jucatoare inaintea marelui meci

Serena Williams a spulberat-o pe Anastasija Sevastova in semifinale la US Open, scor 6-3, 6-0 si va juca a 9-a sa finala la US Open.

Serena Williams in semifinale la US Open

Fosta lidera mondiala Serena Williams s-a calificat, marti noapte, pentru a 12-a oara in semifinalele Openul American de la New York.

Serena Williams, din nou in finala de la US Open. Va juca cu Osaka, din Japonia

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, fost lider mondial, si japoneza Naomi Osaka vor juca finala turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa victoriile clare obtinute, joi, in semifinale, la.

Serena Williams, dupa calificarea n finala de la US Open: Este cu adevarat incredibil. n urma cu un an ma luptam pentru viata mea

Serena Williams a nascut o fetita la 1 septembrie 2017 si, dupa un an, va disputa a doua finala consecutiva de Grand Slam, la US Open. Fostul lider WTA afirma ca jocul ei nu este inca la nivelul pe care il doreste, dar este incredibil ca a putut sa revina in fazele superioare ale turneelor dupa problemele de sanatate avute.

Americanii sunt in delir: Serena Williams e in finala de la US Open si la un pas de un nou moment istoric in tenisul feminin

Un scenariu mai frumos si mai pe placul fanilor locali nu se putea scrie nici la Hollywood: Serena Williams 26 WTA) poate castiga primul Grand Slam dupa nasterea primului ei copil chiar la New York!.

VIDEO US Open: Naomi Osaka s-a calificat n prima semifinala de Grand Slam din cariera

Jucatoarea japoneza, Naomi Osaka, a trecut in sferturile US Open de ucrainianca Lesia Tsurenko, scor 6-1, 6-1, si a devenit prima jucatoare din Japonia care a reusit performanta de a ajunge in semifinalele unui turneu de Grand Slam dupa mai mult de 20 de ani, dupa ce Kimiko Date s-a calificat in semifinale la Wimbledon in 1996.

US Open: Madison Keys si Naomi Osaka s-au calificat n sferturi

Sportiva japoneza Naomi Osak s-a calificat in sferturi la un turneu de Grand Slam pentru prima oara in cariera, dupa ce a ajuns in aceasta faza a competitiei la US Open, potrivit News. ro. Madison Keys, finalista in 2017, s-a calificat in sferturi la US Open, dupa ce a trecut de slovaca Dominika Cibulkova cu 6-1, 6-3.

Serena Williams: Acum un an ma luptam pentru viata mea. Eram la a treia operatie si mai aveam una de facut

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, calificata in finala turneului US Open, a amintit, joi, dupa semifinala cu Anastasija Sevastova, ca acum un an se lupta pentru viata sa, din cauza complicatiilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )