Libnet.ro
UNICEF

21:17

IFFHS: Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018

B1 B1,
IFFHS: Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018

Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018, an in care a cucerit pentru a treia oara consecutiv trofeul Ligii Campionilor cu Real Madrid, potrivit anuntului facut de Federatia. continuă pe B1

IFFHS: Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018

Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018, an in care a cucerit pentru a treia oara consecutiv trofeul Ligii Campionilor cu Real Madrid, potrivit anuntului facut de Federatia.

IFFHS: Didier Deschamps, cel mai bun selectioner n 2018/ Zinedine Zidane, a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor de echipa de club

Francezul Didier Deschamps a fost ales cel mai bun selectioner din 2018, iar Zinedine Zidane pentru a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor de echipa de club in 2018, fiind lideri in ierarhiile date publicitatii de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Ministru britanic: Ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi, in termeni pur economici

Phillip Hammond, ministrul de Finante britanic, a declarat, miercuri, ca ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru Regatul Unit, in termeni pur economici, informeaza Reuters. Daca.

Sinteza zilei. Care considerati ca este cel mai bun sef de stat din ultima suta de ani?

In prag de Centenar, Mihai Gadea le incredinteaza telespectatorilor sai o misiune importanta. Realizatorul emisiunii Sinteza zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, ii invita pe romani sa-si.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 NOIEMBRIE Electrica, cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

Inregistrand o crestere a cotatiei de 3,3%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 noiembrie, actiunile Electrica EL) reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 NOIEMBRIE Electromagnetica, printre performerii bursei

Actiunile Electromagnetica ELMA) si-au continuat cresterea demarata la mijlocul lunii curente, titlurile ELMA inregistrand un salt de 16,07%, in raport cu moneda euro, in intervalul 19 - 16 noiembrie, mentinandu-se, astfel, pe pozitia a doua in clasamentul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Neymar, cel mai bun marcator brazilian in Liga Campionilor

Pentru Neymar golul marcat contra lui Liverpool, miercuri seara, reprezinta stabilirea unui nou etalon in fotbalul european.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 NOIEMBRIE Dividendele suplimentare - atractia BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a avut o evolutie negativa saptamana trecuta din punctul de vedere al cotatiilor, toti cei trei indici avuti in vedere BET, BET-XT si BET-FI) inregistrand scaderi, in intervalul 16 - 23 noiembrie.

The Guardian: Uitati de Brexit, razboiul din Ucraina e cel mai mare pericol la adresa Europei

In timp ce parlamentul se piaptana, Europa arde sau, in cel mai bun caz, mai izbucneste cate o limba de foc din jar. Istoria ar putea compara tratarea Rusiei in anii '90, infrante si in recesiune, cu cea a Germaniei dupa 1918, potrivit The Guardian, citat de Rador.

Darren Cahill, nominalizat de WTA pentru titlul de antrenor al anului 2018

Australianul Darren Cahill, care a pregatit-o in ultimii ani pe jucatoarea romana de tenis Simona Halep, actualul lider mondial, a fost nominalizat de WTA la titlul de cel mai bun antrenor al anului 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )