Libnet.ro
UNICEF

21:17

Ilie Nastase, dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Ce sa le spui prostilor?

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Ce sa le spui prostilor?

Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira, nici nu trebuie sa le raspundem. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, desi valoreaza peste 2 milioane de euro, inseamna ca sunt. continuă pe Antena3

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata.

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza.

Ilie Nastase, despre caricatura din Charlie Hebdo cu Simona Halep: Ce sa le spui PROSTILOR? FIERUL ala VECHI i-a costat destul de mult

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a reactionat dur dupa caricatura cu accente rasiste la adresa Simonei Halep aparuta in revista de satira Charlie Hebdo. Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira,.

Ilie Nastase, despre caricatura din Charlie Hebdo: Sunt niste prosti

Ilie Nastase nu a gustat nici el gluma celor de la Charlie Hebdo, revista de satira in care campioana de la Roland Garros arata trofeul si striga Fier vechi, fier vechi!.

Reactii in showbiz dupa ce Simona Halep a castigat finala Roland Garros

Simona Halep a bucurat o tara intreaga prin castigarea finalei Roland Garros, prima sa victorie la un astfel de nivel din cariera. Mesajele de sustinere si felicitare au curs neincetat. Inclusiv din partea vedetelor. Iata ce au scris acestea pe social media.

LOVITURA pentru Simona Halep! Din ce motiv va pierde o SUMA COLOSALA dupa succesul de la ROLAND GARROS

Lovitura pentru Simona Halep dupa ce a castigat primul turneu de Mare Slem din cariera. Desi castigul brut destinat campioanei de la Roland Garros a fost de 2,2 milioane de euro, sistemul de impozitare din.

Cati bani a castigat Simona Halep din tenis. A ajuns pe locul 8 all-time al castigurilor din circuitul feminin dupa victoria de la Roland Garros

Simona Halep a reusit sambata sa castige primul turneu de mare slem din cariera, dupa ce s-a impus la Roland Garros, victorie ce i-a adus un cec in valoare de 2,2 milioane de euro. Aceasta suma o propulseaza pe constanteanca pe locul 8 in clasamentul all-time al castigurilor din circuitul feminin de tenis.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbledon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbledon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )