Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Simona Halep a prezentat la Constanta trofeul obtinut la Wimbledon. Mii de persoane, prezente

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep a prezentat la Constanta trofeul obtinut la Wimbledon. Mii de persoane, prezente

Simona Halep si-a prezentat la Constanta trofeul obtinut la Wimbledon, prilej de sarbatoare pentru locuitorii orasului, dar si pentru turistii aflati in aceste zile pe litoral. Mii de persoane au fost prezente. continuă pe Hotnews

Simona Halep va prezenta trofeul obtinut la Wimbledon. Evenimentul are loc in aceasta seara, iar accesul publicului este gratuit

Simona Halep va prezenta publicului roman pe Arena Nationala trofeul obtinut la Wimbledon. Evenimentul va avea loc astazi la ora 19. Este a doua oara cand campioana noastra e sarbatorita printr-o ceremonie.

VIDEO Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. Peste 25.000 de oameni prezenti!

Simona Halep a fost prezenta, miercuri seara, de la ora 19:00, pe Arena Nationala unde a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon in fata a peste 25. 000 de oameni care au venit sa o vada. Ion Tiriac a comentat alatoru de Simona Halep cele mai importante faze ale finalei cu Serena Williams.

VIDEO Simona Halep, la 16 ani, in platoul lui Catalin Maruta, la PRO TV. Cum arata, dupa ce a castigat Roland Garros-ul la junioare

Nascuta intr-o familie de aromani, in Constanta, a inceput sa joace tenis la 4 ani, iar de la 6 ani a inceput sa practice zilnic acest sport. La 15 ani s-a mutat in Bucuresti si de atunci a inceput sa viseze. La 16 ani a fost in platoul lui Catalin Maruta, la Pro TV, si .

Simona Halep, ovationata de mii de oameni la Constanta: Nimic nu este imposibil (VIDEO)

Simona Halep, primita cu onoruri la Constanta! Campioana a prezentat trofeul de la Wimbledon in orasul ei natal, unde a fost intampinata si ovationata de mii de fani, informeaza B1.

Simona Halep, ovationata de mii de oameni la Constanta: Nimic nu este imposibil (VIDEO)

Simona Halep, primita cu onoruri la Constanta! Campioana a prezentat trofeul de la Wimbledon in orasul ei natal, unde a fost intampinata si ovationata de mii de fani, informeaza B1.

Eveniment istoric pe Arena Nationala. Simona Halep isi prezinta trofeul de la Wimbledon: Multumesc Romaniei ca m-am nascut aici!

Update:Simona Halep a ajuns pe Arena Nationala si va prezenta peste scurt timp trofeul de la Wimbledon. Sportiva romanca este asteptata de 12 campioni, printre care Gabriela Szabo. Stirea.

VIDEO Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala: Acest trofeu este al nostru, este al tarii

Zeci de mii de romani au venit, miercuri seara, pe Arena Nationala unde Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon, castigat sambata in fata Serenei Williams.

Simona Halep se intoarce acasa cu trofeul de la Wimbledon. Constantenii, asteptati in numar mare sa-si salute campioana

Simona Halep ajunge sambata, 20 iulie, in orasul natal. Ea va prezenta trofeul cucerit la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat si va fi primita de constanteni in Piata Ovidiu.

Simona Halep, Ion Tiriac si filmul finalei de la Wimbledon: Ce am simtit? Un vis devenit realitate

Simona Halep si Ion Tiriac au analizat, miercuri seara, in cadrul ceremoniei de prezentare a trofeului de la Wimbledon, finala disputata de romanca in fata Serenei Williams. Simona a declarat, pe Arena Nationala, ca la finalul partidei a simtit ca un vis a devenit realitate.

Simona Halep prezinta astazi trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala

Primaria Capitalei a transmis ca accesul va fi gratuit la evenimentul de miercuri seara de pe Arena .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )