Libnet.ro
UNICEF

10:45

Pe ce loc se afla Simona Halep in clasamentul pentru Turneul Campioanelr de la Shenzhen

Adevărul Adevărul,
Pe ce loc se afla Simona Halep in clasamentul pentru Turneul Campioanelr de la Shenzhen

Simoan Halep a dat lovitura odata cu trofeul de la Wimbledon, succes care ii aduce si un avantaj important in lupta pentru calificarea la Turneul Campioanelor. continuă pe Adevărul

Clasamentul WTA. Pe ce loc se afla Simona Halep

Simona Halep ocupa in continuare locul al patrulea in clasamentul mondial al jucatoarelor de tenis, .

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe locul 4; Patricia Tig, salt de 41 de pozitii

Simona Halep se mentine pe locul 4 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. Patricia Maria Tig continua ascensiunea in ierarhia mondiala, reusind un salt de 41 de locuri, pana pe pozitia 223. De asemenea, Irina Bara sfertfinalista la Jurmala) a urcat 25 de locuri, pana pe 188. Romania are patru jucatoare in Top 100 WTA: Halep, Buzarnescu, Begu si Cirstea.

Simona Halep va fi decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei. Cand va avea loc ceremonia

Simona Halep va fi decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Decretul a fost semnat, astazi 26 iulie, de presedintele Klaus Iohannis, iar ceremonia se va desfasura saptamana viitoare la Palatul Cotroceni. Simona Halep va primi Steaua Romaniei Simona Halep urmeaza sa fie decorata cu Steaua Romaniei, marti, la Palatul Cotroceni. Astfel, .

Simona Halep, decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei de Iohannis. Cand va avea loc ceremonia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a jucatoarei de tenis Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de cavaler, urmand ca ceremonia de decorare sa aiba loc marti.

Digisport: Ce cred cu adevarat colegele de circuit despre Simona Halep. Ce face si cum e privita campioana noastra

Martina Navratilova a dezvaluit pentru Tennis Channel cat de iubita este Simona Halep in circuitul WTA. Fosta mare campioana este impresionata de atitudinea romancei fata de adversarele sale.

Navratilova, dezvaluiri in legatura cu ce cred cu adevarat despre Simona Halep jucatoarele din circuitul WTA

Fosta mare jucatoare de tenis Martina Navratilova a vorbit pentru Tennis Channel despre felul in care este perceputa Simona Halep de catre adversarele din circuitul WTA.

Dupa TIMBRE, Simona Halep va avea si ESPLANADA! Firea vrea sa faca uitate HUIDUIELILE de pe Arena Nationala si vrea sa schimbe numele unui important parc din centrul Capitalei (FOTO)

Dupa emisiunea de marci postale cu Simona Halep, campioana de la Wimbledon ar putea avea si o esplanada care sa ii poarte numele.

Gest minunat facut de statul roman fata de Simona Halep

Pentru a i se onora seria performantelor din tenis, si, in special, a cuceririi titlului de la Wimbledon la data de 13 iulie 2019, Simona Halep are parte de un gest special.

Se marita Simona Halep?

Relatia dintre Simona Halep si afaceristul de origine aromana Toni Iuruc este pe buzele tuturor in ultimele zile. Dar se marita sau nu celebra tenismena? .

DigiSport: The Sun: Simona Halep, varata fara voie intr-o pacaleala care putea sa coste 521 de milioane de lire

Simona Halep a avut parte de o surpriza neplacuta marti seara. Contul de Instagram al campioanei de la Wimbledon a fost spart de hackeri, care au cerut bani in numele sportivei. The Sun a facut un calcul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )