Libnet.ro
UNICEF

12:31

Plangere impotriva Charlie Hebdo pentru caricatura cu Simona Halep: Deschidem un proces

Adevărul Adevărul,
Plangere impotriva Charlie Hebdo pentru caricatura cu Simona Halep: Deschidem un proces

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a ironizat victoria Simonei Halep publicand sub titlulO romanca castiga Roland Garros-ulo caricatura reprezentand o persoana care ridica trofeul deasupra capului si spuneFier vechi, fier vechi. continuă pe Adevărul

FADERE depune plangere impotriva Charlie Hebdo

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) depune plangere impotriva Charlie Hebdo pentru caricatura referitoare la Simona Halep, informeaza News. ro.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

Romanii din diaspora depun plangere penala impotriva revistei Charlie Hebdo pentru caricatura cu Halep

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) vor sa depuna o plangere penala impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, care a publicat zilele trecute o caricatura cu Simona Halep, se arata intr-un comunicat al organizatiei.

Asociatia romnilor din strainatate va depune plngere contra Charlie Hebdo: Si-a permis sa se atinga de Simona Halep

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) vor sa depuna o plangere penala impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, care a publicat zilele trecute o caricatura cu Simona Halep. Presedintele FADERE spune ca depune plangerea pentru ca si-au permis sa se atinga de Halep, transmite Mediafax.

Plangere penala pentru caricatura cu Halep: E de o mojicie dezgustatoare

Plangere penala pentru caricatura cu Simona Halep ironizata in publicatia Charlie Hebdo, dupa castigarea trofeului de la Roland Garros. Romanii din diaspora sunt foarte revoltati si au decis sa.

Ambasadorul Romaniei in Franta intervine in SCANDALUL Simona Halep - Charlie Hebdo: Sa nu lasam o CARICATURA MICA sa ne strice o BUCURIE atat de MARE

Luca Niculescu, ambasadorul Romaniei in Franta, reactioneaza in scandalul provocat de caricatura cu Simona Halep din publicatia de satira Charlie Hebdo. El considera ca bucuria castigarii titlului de la.

Replica USTURATOARE a romanilor dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: E de FIER! E de FIER! Imaginea de senzatie care a devenit VIRALA (FOTO)

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura dupa victoria Simonei Halep de la turneul de Grand Slam de la Paris, desenul avand atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier.

Reactia ambasadei Frantei, cu privire la caricatura cu Halep din Charlie Hebdo: Aceasta caricatura nu reprezinta sentimentul opiniei publice franceze

Libertatea de exprimare si libertatea presei sunt principii fundamenate, dar cariatura cu Simona Halep nu reprezinta in niciun fel sentimentul opiniei publice franceze, se arata intr-o declaratie a Ambasadorului Fr.

Cum manipuleaza Mihai Gadea si Antena 3 in scandalul Simona Halep - Charlie Hebdo: Care este, de fapt, legatura dintre Turnul Eiffel si Romania(FOTO)

Controversata caricatura publicata de revista franceza de satira Charlie Hebdo dupa victoria Simonei Halep de la Roland Garros a revoltat o tara intreaga. Daca Simona a ales sa nu comenteze imaginea despre.

Ambasada Frantei, despre caricatura din Charlie Hebdo: Nu reprezinta sentimentul opiniei publice franceze

Caricatura cu Simona Halep nu reprezinta in niciun fel sentimentul opiniei publice franceze, se arata intr-o declaratie a Ambasadorului Frantei in Romania, Michele Ramis, la solicitarea News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )